Yok bro baktım en fazla 25 level vardı bizim takımda.Maddy demiş ki:senin takıma da geliyodur 30 level bro
frityus demiş ki:Anlamıyorum bu nasıl bir zihniyettir ya dotadan sıkılmış olamazmı bir insan ve ne bu çakma mevzusu aynı tasarımda olan bir şey çakmamı oluyor ayriyetten lolde kabiliyet ve run sayfaları var level sistemi var mekaniği değişik bu düşünceden çıkın
Win/Lose oranina gore karsina rakip geliyor.Levele bakilipta atanmiyor.Duygusuzz demiş ki:20 levelim karşı takıma nasıl oluyorda 2 tane 30 level düşüyor anlamış değilim
Sarıları zırh-Mavileri büyü direnci yap genelde değişmez bu ikisi.Kırmızı ve cevherleri ise kullandığın karaktere göre diziyorsunDuygusuzz demiş ki:Ya rün olayını nasıl yapacaz bronz olanlardan aldım 4.9k para vardı bitti içimden bir ses yanlış yaptın diyor :(
Devreler yandı benim. Ben mi anlayamadım sen mi yanlış yazdınDuygusuzz demiş ki:saldırı gücü yetenek güçlü karakter
Tamam canım ben 5k güme sormadan dokunmasaydım keşke ben 15k yaptıktan sonra hesaba gir sen al rünü falan başka hata kaldıramamMaddy demiş ki:yetenek gücü için ayrı saldırı gücü için ayrı rün sayfası yapman daha iyi olur bro ikisine toplam 15k civarı gider sanırım
sarkolata demiş ki:gençler bugün ölçüme gittim lol yüzünden kanser olmuşsunuz dediler