Tauriel

Öğretiyorum
en iyisi ww hem ucuz hemde sağlam tank kasarsan önüne kimse teke tekde çıkmaz ayrıca ultisi zıplıyor.

Advance

Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
frityus demiş ki:
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Nolucak Jayce'e? :roll:
E skili cd yiyecek
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Nolucak Jayce'e? :roll:
istersen 18 level ol e skillinin cdsi git gide düşmeyecek ve her levelde 16 saniye olacak
Sadece bu olsa al gitsin derdim ama olacakları buradan inceleyebilirsiniz.

http://www.surrenderat20.net/2013/07/7- ... pdate.html

Öldürüyorlar kısaca.

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Beyler 7k ip var rün işini sonra halletmeye karar verdim şampiyonları daha tam bilmiyorum. Uzaktan sağlam vurabilen kaçarken hızlı koşma yada rakibi yavaşlatabilen bir skilli olan sağlam bir karakter önerebilir misiniz?
Zor olsa da öğrenirim diyorsan Syndra, Lissandra Lux Ziggs derim, onun dışında adc olarak Caitlyn olabilir E skilli ile hem kendini fırlatıyor hem de isabet ettiği kişiyi yavaşlatıyor, Jayce derdim ancak nerf/rework gibi bir şey geliyor alma, Kennen, Teeemo aklıma gelenler bunlar şimdi
Lissandra'yı bende tavsiye ederim ama kullanmakta zor sen genellikle nunu kullandığın için yakın dövüşçü al bence örneğin jax ve udyr'i tavsiye ederim udyr'in bi kötülüğü var oda uzaktan atan hiçbir skill'i yok ama ortalığı dağıtıyo bu arada udyr alırsan ayının haşmetini en son açmanı tavsiye ederim :)

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj Minecraft rumuzlu uyeden alinti yapildi
Minecraft demiş ki:
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Beyler 7k ip var rün işini sonra halletmeye karar verdim şampiyonları daha tam bilmiyorum. Uzaktan sağlam vurabilen kaçarken hızlı koşma yada rakibi yavaşlatabilen bir skilli olan sağlam bir karakter önerebilir misiniz?
Zor olsa da öğrenirim diyorsan Syndra, Lissandra Lux Ziggs derim, onun dışında adc olarak Caitlyn olabilir E skilli ile hem kendini fırlatıyor hem de isabet ettiği kişiyi yavaşlatıyor, Jayce derdim ancak nerf/rework gibi bir şey geliyor alma, Kennen, Teeemo aklıma gelenler bunlar şimdi
Lissandra'yı bende tavsiye ederim ama kullanmakta zor sen genellikle nunu kullandığın için yakın dövüşçü al bence örneğin jax ve udyr'i tavsiye ederim udyr'in bi kötülüğü var oda uzaktan atan hiçbir skill'i yok ama ortalığı dağıtıyo bu arada udyr alırsan ayının haşmetini en son açmanı tavsiye ederim :)

Sen E yi en son açıyorsan kısa sürede udyrı bırak dostum, bırak ellerinde çürümesin o karakter :!!&%&! eekd1

öyle diyosunda benim dizdiğim sette ayının haşmeti pek işe yaramıyodu genellikle anka ve kaplanı kullanıyordum zaten eskiden kullanıyordum udyr'i

Advance

Bu mesaj Minecraft rumuzlu uyeden alinti yapildi
Minecraft demiş ki:
öyle diyosunda benim dizdiğim sette ayının haşmeti pek işe yaramıyodu genellikle anka ve kaplanı kullanıyordum zaten eskiden kullanıyordum udyr'i
Çok ama çok hatalı.Udyr 2 dalda oynarsın "kaplan" form veya "anka" form bazlı olarak.İkisini birden açmazsın.

zaten eski hesabımda oynamıştım öylesine tabi hatam olabilir :)
sadece tavsiye ettim bi yakın dövüş karakteri olduğu için fazla udyr kullanmadığım için belki yanlış dizmişimdir

Önceden kullanıyordum diyorum hala üstüme geliyorsunuz :D

Takımı
Besiktas
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
CezaAlp demiş ki:
Bir oyunun orjinali dururken nasıl çakmasını oynuyorsunuz onu anlamıyorum(DOTA)
Zevkler ve renkler tartışılmaz dotanın görüntüsünden çok daha iyi ve keyif veriyor bazılarıda dotanın öyle olduğunu düşünüyor. :coffee:

CezaAlp demiş ki:
Sırf böyle dendiği için başlayacaktım. Baştaki ZORUNLU EĞİTİM saçmalığı yüzünden 3 saatimi ..... ettiği için saniyesinde sildim, gereksiz :sfff:

Mopneet

CezaAlp demiş ki:
İkisini de aynı tasarımcının tasarladığını göz önünde bulundurursak hangisinin orijinal olduğuna karar vermek zor olacak. :roll:

Takımı
Besiktas
20 levelim karşı takıma nasıl oluyorda 2 tane 30 level düşüyor anlamış değilim

Yukarı Alt