E skili cd yiyecekMopneet demiş ki:Nolucak Jayce'e?![]()
istersen 18 level ol e skillinin cdsi git gide düşmeyecek ve her levelde 16 saniye olacakMopneet demiş ki:Nolucak Jayce'e?![]()
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildifrityus demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
E skili cd yiyecekMopneet demiş ki:Nolucak Jayce'e?![]()
Sadece bu olsa al gitsin derdim ama olacakları buradan inceleyebilirsiniz.Crusade demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
istersen 18 level ol e skillinin cdsi git gide düşmeyecek ve her levelde 16 saniye olacakMopneet demiş ki:Nolucak Jayce'e?![]()
Lissandra'yı bende tavsiye ederim ama kullanmakta zor sen genellikle nunu kullandığın için yakın dövüşçü al bence örneğin jax ve udyr'i tavsiye ederim udyr'in bi kötülüğü var oda uzaktan atan hiçbir skill'i yok ama ortalığı dağıtıyo bu arada udyr alırsan ayının haşmetini en son açmanı tavsiye ederim :)Advance demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zor olsa da öğrenirim diyorsan Syndra, Lissandra Lux Ziggs derim, onun dışında adc olarak Caitlyn olabilir E skilli ile hem kendini fırlatıyor hem de isabet ettiği kişiyi yavaşlatıyor, Jayce derdim ancak nerf/rework gibi bir şey geliyor alma, Kennen, Teeemo aklıma gelenler bunlar şimdiCool Angel demiş ki:Beyler 7k ip var rün işini sonra halletmeye karar verdim şampiyonları daha tam bilmiyorum. Uzaktan sağlam vurabilen kaçarken hızlı koşma yada rakibi yavaşlatabilen bir skilli olan sağlam bir karakter önerebilir misiniz?
Minecraft demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lissandra'yı bende tavsiye ederim ama kullanmakta zor sen genellikle nunu kullandığın için yakın dövüşçü al bence örneğin jax ve udyr'i tavsiye ederim udyr'in bi kötülüğü var oda uzaktan atan hiçbir skill'i yok ama ortalığı dağıtıyo bu arada udyr alırsan ayının haşmetini en son açmanı tavsiye ederim :)Advance demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zor olsa da öğrenirim diyorsan Syndra, Lissandra Lux Ziggs derim, onun dışında adc olarak Caitlyn olabilir E skilli ile hem kendini fırlatıyor hem de isabet ettiği kişiyi yavaşlatıyor, Jayce derdim ancak nerf/rework gibi bir şey geliyor alma, Kennen, Teeemo aklıma gelenler bunlar şimdiCool Angel demiş ki:Beyler 7k ip var rün işini sonra halletmeye karar verdim şampiyonları daha tam bilmiyorum. Uzaktan sağlam vurabilen kaçarken hızlı koşma yada rakibi yavaşlatabilen bir skilli olan sağlam bir karakter önerebilir misiniz?
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Çok ama çok hatalı.Udyr 2 dalda oynarsın "kaplan" form veya "anka" form bazlı olarak.İkisini birden açmazsın.Minecraft demiş ki:öyle diyosunda benim dizdiğim sette ayının haşmeti pek işe yaramıyodu genellikle anka ve kaplanı kullanıyordum zaten eskiden kullanıyordum udyr'i
Zevkler ve renkler tartışılmaz dotanın görüntüsünden çok daha iyi ve keyif veriyor bazılarıda dotanın öyle olduğunu düşünüyor.CezaAlp demiş ki:Bir oyunun orjinali dururken nasıl çakmasını oynuyorsunuz onu anlamıyorum(DOTA)
Sırf böyle dendiği için başlayacaktım. Baştaki ZORUNLU EĞİTİM saçmalığı yüzünden 3 saatimi ..... ettiği için saniyesinde sildim, gereksizCezaAlp demiş ki:Bir oyunun orjinali dururken nasıl çakmasını oynuyorsunuz onu anlamıyorum(DOTA)
İkisini de aynı tasarımcının tasarladığını göz önünde bulundurursak hangisinin orijinal olduğuna karar vermek zor olacak.CezaAlp demiş ki:Bir oyunun orjinali dururken nasıl çakmasını oynuyorsunuz onu anlamıyorum(DOTA)