- Resim Silinmiş.Duygusuzz demiş ki:Ezreal varus draves miss fortune catliyn kullandım hiç biri bence quinnden iyi değil.![]()
frityus demiş ki:Kendi aramızda olan maçlarda mvp seçilirim![]()
Maddy demiş ki:Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
failLemonade demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
![]()
![]()
Zor olsa da öğrenirim diyorsan Syndra, Lissandra Lux Ziggs derim, onun dışında adc olarak Caitlyn olabilir E skilli ile hem kendini fırlatıyor hem de isabet ettiği kişiyi yavaşlatıyor, Jayce derdim ancak nerf/rework gibi bir şey geliyor alma, Kennen, Teeemo aklıma gelenler bunlar şimdiCool Angel demiş ki:Beyler 7k ip var rün işini sonra halletmeye karar verdim şampiyonları daha tam bilmiyorum. Uzaktan sağlam vurabilen kaçarken hızlı koşma yada rakibi yavaşlatabilen bir skilli olan sağlam bir karakter önerebilir misiniz?
Jayce yada caitlyn almayı düşünüyorum salı günü gelsin belki burda ki yazdıklarından bazılarını deneme fırsatım olur. Saol öneriler için.Advance demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zor olsa da öğrenirim diyorsan Syndra, Lissandra Lux Ziggs derim, onun dışında adc olarak Caitlyn olabilir E skilli ile hem kendini fırlatıyor hem de isabet ettiği kişiyi yavaşlatıyor, Jayce derdim ancak nerf/rework gibi bir şey geliyor alma, Kennen, Teeemo aklıma gelenler bunlar şimdiCool Angel demiş ki:Beyler 7k ip var rün işini sonra halletmeye karar verdim şampiyonları daha tam bilmiyorum. Uzaktan sağlam vurabilen kaçarken hızlı koşma yada rakibi yavaşlatabilen bir skilli olan sağlam bir karakter önerebilir misiniz?
Jayce alma diyorum, jayce almayı düşünüyorum diyorsunCool Angel demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Jayce yada caitlyn almayı düşünüyorum salı günü gelsin belki burda ki yazdıklarından bazılarını deneme fırsatım olur. Saol öneriler için.Advance demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zor olsa da öğrenirim diyorsan Syndra, Lissandra Lux Ziggs derim, onun dışında adc olarak Caitlyn olabilir E skilli ile hem kendini fırlatıyor hem de isabet ettiği kişiyi yavaşlatıyor, Jayce derdim ancak nerf/rework gibi bir şey geliyor alma, Kennen, Teeemo aklıma gelenler bunlar şimdiCool Angel demiş ki:Beyler 7k ip var rün işini sonra halletmeye karar verdim şampiyonları daha tam bilmiyorum. Uzaktan sağlam vurabilen kaçarken hızlı koşma yada rakibi yavaşlatabilen bir skilli olan sağlam bir karakter önerebilir misiniz?![]()
![]()