aynen ben de bekliyorum onuMopneet demiş ki:DP'nin maçı olduğunda burdan yazabilir misiniz?
Bir şeklimiz var hanyyysarkolata demiş ki:ulen sanki hepiniz hard prosunuz da dp maçı hariç izlemiyorsunuzboşsanız açın izleyin hepsi güzel maç
Fnatic ya da SK'nın maçı olmayınca keyif almaz oldum LCS'ten. Hele NA LCS hiç sarmıyor.Advance demiş ki:LCS var adamlar YST izliyorlar![]()
SK kim ya, fnatic hadi neyse de SK ne yaMopneet demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Fnatic ya da SK'nın maçı olmayınca keyif almaz oldum LCS'ten. Hele NA LCS hiç sarmıyor.Advance demiş ki:LCS var adamlar YST izliyorlar![]()
![]()
LolReplay var ama ben çalıştıramadım kayıtları açarken sıkıntı yaşıyorum.Fraps olabilir.Lemonade demiş ki:Yok mu replay icin program?
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Lolreplay kapanmış sanırım çalışmıyor. Fraps olmaz ya ben oyun üzerinden kayıt eden program istiyorum izlerken free dolanabilmek için.mrfluu demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
LolReplay var ama ben çalıştıramadım kayıtları açarken sıkıntı yaşıyorum.Fraps olabilir.Lemonade demiş ki:Yok mu replay icin program?
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Oğlum Fnatic ve SK Gaming'in maçları LoL'ün El Classico'su olarak biliniyor. xpeke'li maçı bilmiyor musun sen?Advance demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
SK kim ya, fnatic hadi neyse de SK ne yaMopneet demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
![]()