abi lisandrra syndra ya naptı lan öyle oha laaan :D ayrıca son maç yazık oldu hwaya :(

Aslında MVP'yi Holy'ye gider sanıyodum ama en iyi supp'dan sonra takımı sırtlayan Wrist'in alması daha iyiydi

Takımı
Galatasaray
Wristcuttern tam bir mal afedersiniz, son 2 maçın ikisinde de gitti öldü, allah sanıyor heralde kendini (zyra/janna focuslarından bahsetmiyorum bile)

Son 2 maçı veren adama MVP vermişler. Daha fazla hak edenler vardı.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Kennen için önerisi olan varmı yeni karakterlere gelmiş almadan kullanma fırsatı buldum ilk oyun takımın ezikliğindenmidir bilmiyorum 19-9 gittim
2.oyunda 9-5 gittim.
Ps:Önerilenlerden yetenek gücü kasıyorum sırası ile başka önerisi olan varsa alayım :D
Zhunyanın kum saati doranın kalkanı Rylainin kristal asası Büyücü papuçları - çeviklik hextech altıpatlar rabadonun şapkası

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Duygusuzz demiş ki:
Kennen için önerisi olan varmı yeni karakterlere gelmiş almadan kullanma fırsatı buldum ilk oyun takımın ezikliğindenmidir bilmiyorum 19-9 gittim
2.oyunda 9-5 gittim.
Ps:Önerilenlerden yetenek gücü kasıyorum sırası ile başka önerisi olan varsa alayım :D
Zhunyanın kum saati doranın kalkanı Rylainin kristal asası Büyücü papuçları - çeviklik hextech altıpatlar rabadonun şapkası
pro kennen build: 2x doran kılıcı, zhonya rush

jungle olmayan lee sine ne gideyim beyler :D bot donmuş balyoz kanasusamış kara balta warmong iyi midir?

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
jungle olmayan lee sine ne gideyim beyler :D bot donmuş balyoz kanasusamış kara balta warmong iyi midir?
çok dmg çıkma, tank özelliğini kaybetme, bi randuin al.
ve görüştaşı mı ne, ward iteminden :D

Takımı
Seçiniz...
Sa beyler 4k dan fazla itibar puanım oldu kuzenim biriktir 20 levelde lazım olcak dedi şampiyonmu alayım biriktireyim mi ?

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Sa beyler 4k dan fazla itibar puanım oldu kuzenim biriktir 20 levelde lazım olcak dedi şampiyonmu alayım biriktireyim mi ?
Run için biriktir demiş, bencede kesinlikle biriktir

Yukarı Alt