Advance

Bu mesaj legolasss rumuzlu uyeden alinti yapildi
legolasss demiş ki:
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Sihirdar simgesi denen avatarlarin yenilerini nasil aciyoruz?

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
rp satın alman gerekiyor, ne kadar çok alırsan o kadar farklı sihirdar simgesi çıkıyor ayrıca her sezon sonunda ki başarına göre atıyorum o dönem ( sezon 2 ) 1600 elo ile altın 2 olarak bitirdin birde sana altın kupa veriyor ayrıca çerçeve de son olarak bazen değişik eventler oluyor orda da bu simgelerden hediye veriliyor
Yanlış bilgi vermeyelim; Yılın belirli zamanlarında belirli koşullarda verilenler var(Genellikle rp ile alakalı oluyor ancak ücretsizlerde oluyor), ultimate skin alınca gelen Pulsefire Ezreal iconu var yakında da udyr'e gelecek olan skin ile 4 icon daha geliyor.Onun dışında sezon sonunda olduğun lige göre icon + olarak bazı liglere skin vs veriyorlar.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

seskes

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj legolasss rumuzlu uyeden alinti yapildi
legolasss demiş ki:
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Sihirdar simgesi denen avatarlarin yenilerini nasil aciyoruz?

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
rp satın alman gerekiyor, ne kadar çok alırsan o kadar farklı sihirdar simgesi çıkıyor ayrıca her sezon sonunda ki başarına göre atıyorum o dönem ( sezon 2 ) 1600 elo ile altın 2 olarak bitirdin birde sana altın kupa veriyor ayrıca çerçeve de son olarak bazen değişik eventler oluyor orda da bu simgelerden hediye veriliyor
Yanlış bilgi vermeyelim; Yılın belirli zamanlarında belirli koşullarda verilenler var(Genellikle rp ile alakalı oluyor ancak ücretsizlerde oluyor), ultimate skin alınca gelen Pulsefire Ezreal iconu var yakında da udyr'e gelecek olan skin ile 4 icon daha geliyor.Onun dışında sezon sonunda olduğun lige göre icon + olarak bazı liglere skin vs veriyorlar.
:) doğrudur, bildiğim kadarıyla yazdım

lole başladığımdan beri oynadığım en iyi en zevkli en uzun oyundu :D ilk başta verecek gibi olduk ama sonra çok güzel toparladık warwick son 5-6 dk yoktu ama zaten o basede savunuyodu sadece, oynarken 5 kişi bağıra bağıra küfürler ettik kahkahalar attık cidden inanılmaz keyifliydi ama :D

ayrıca jax pro gerisi kro biggrint1 :mrgreen: :P

Mopneet

@Advance
Sağ ol bro.
@sarkolata
Sen bana bu kadar net cevap vermemiştin janım. ^^

Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
lole başladığımdan beri oynadığım en iyi en zevkli en uzun oyundu :D ilk başta verecek gibi olduk ama sonra çok güzel toparladık warwick son 5-6 dk yoktu ama zaten o basede savunuyodu sadece, oynarken 5 kişi bağıra bağıra küfürler ettik kahkahalar attık cidden inanılmaz keyifliydi ama :D

ayrıca jax pro gerisi kro biggrint1 :mrgreen: :P
Jax mı pro? Gördüğüm kadarıyla Ezreal biçmiş ortalığı 8) :P

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Buraya da koyun gormedim cikamadim magaradan ben daha :D

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Buraya da koyun gormedim cikamadim magaradan ben daha :D

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile