Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Beyler benden 2 yaş küçük kuzenimle birlikte oldum çok pişmanım , yüzüne bakamıyorum artık , .Beni sevdiğini bilirdim, mesela ne zaman tek olsam yanıma gelirdi saçma sapan muhabbetler açardı , sevgilin varmı vs. sorular sorardı , bende anlamıştım beni sevdiğini , ama yüz vermiyodum , insan kuzenine yan gözle bakarmı diye düşünürdüm, meğerse oluyomuş :!!&%&! :!!&%&! .Olayı anlatıyorum.

2 gün önce halamlar bize geldiler , oturduk yemek yedik, yemek yerken bana bakıyordu ,bende ona sırıttım , yemeği bitirdik sonra oturma odasına geçtik .Siyasetten konuşuyolardı bende sıkıldım mutfağa geçtim.Mutfakta tek başıma oturuyoken , kuzen yanıma geldi, , havadan sudan konuştuk .

Sonra gel yukardaki balkona çıkalım dedim (ev 2katlı), çıktık balkona 2mizde sandalyeye oturduk ama aramızda 1 metre filan mesafe vardı. Bu sene sınava girecek , sınav hakkında konuştuk, hacettepe diş hekimliğini istiyomuş , nasıl çalışması gerektiğini anlattım . Ben bir sigara yaktım , onada bir tane verdim , başta kabul etmedi sonra zorladım o da yaktı bir tane. Sigara içmesi çok hoşuma gitti , sonra içimde birşey oldu kızdan hoşlanmaya başladım,kalktım ayağa biraz yürüdüm balkonda ,denize filan baktım, sonra sandalyemi ona yaklaştırdım elimi boynuna attım, sırıtmaya başladı , o böyle yaptıkça daha kötü oldum. Bu halde deniz manzarasını yaklaşık 5-6 dk seyrettik , 2mizde konuşmadık. Sonra elimi bacaklarına götürdüm , biraz okşadım , ilk başta şaşırdı , gözlerimin içine baktı, hoşuna gittiğini anladım. 10-15 sn bakıştıktan sonra sevişmeye başladık,ayağa kalktık balkonun hiç biryerden görünmeyen tarafına gittik , bi yandan da kulağım merdivenlerde gelen olursa diye. Böyle olmuyacak diye boş bi oda vardı oraya gittik , kızı yatağa attım, tam soyunurken kız zebaniye dönüştü ve beni zindana attı, şuan zindandan yazıyorum.Ben ona bakarken çok utanıyorum , o bana bakarken sırıtıyo , baktıkça içimde bir kötü oluyor , ne yapmam lazım yardım edin.Babamlar öğrenirse ben bittim. :oops: :oops:

dhde olunca böyle konularda önce sonunu okuyom burda da yapmanın vakti gelmiş artık :D

Tauriel

Öğretiyorum
Sex hikayleri gibi olmuş ya biraz daha detaya girsen tam olurdu.

Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tauriel demiş ki:
Sex hikayleri gibi olmuş ya biraz daha detaya girsen tam olurdu.
+1 Tam bir kaç çift laf edecekken sonunu görünce :olucem: daral:

Forum Trol rütbesini verelim arkadaşa :twisted:

seskes

"maskeleri çıkarın beyler"
1. gece uyandığımda odamdaydılar beni bağlayıp uzay gemilerine arkaürdüler ve gibtiler. kendime geldiğimde sabah olmuştu ve yatağımdaydım. gördüklerim kesinlikle rüya değildi.
onlar var beyler
(dj nefret ?, 04.07.2010 01:52)

2. maskeleri çıkarın beyler
(findikkadaram ?, 04.07.2010 01:53)

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt