Merhaba bizden +18 hikaye kazandınız.frityus demiş ki:SENDE O POTANSİYEL YOKTUR DİYE SONUNU OKUDUM KNK
Always demiş ki:Adama ateş etmeyin içinden gelmiş yazmış
ayrıca imzanıza memeli karı gifleri koyarken adamı eleştirmeniz saçma geldi![]()
cukulata demiş ki:Bu mesaj Always rumuzlu uyeden alinti yapildi
ayrıca imzanıza memeli karı gifleri koyarken adamı eleştirmeniz saçma geldi![]()
memesiz karı var mı
Always demiş ki:Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
memesiz karı var mı
var 2000li liselilerde![]()
memesiz karı var mı
Senin uykun gelmişAlways demiş ki:Sporda yaptığım göüsle kızlarınki bir la bunlar güzel olup ben bakınca morelim bozuluyor
kendimi sübyanci his ediyorum![]()
göğsünü bilmem de burnun da göğüsünle aynı orantıda gelişmiş, o burun en kötü 50 kilonun altına yatar. hatta fotoğrafına baktığımda burnunu göğüsün sandım, hayatımda gördüğüm en büyük burunduAlways demiş ki:Sporda yaptığım göüsle kızlarınki bir la bunlar güzel olup ben bakınca morelim bozuluyor
egonuz kadar büyük.seskes demiş ki:Bu mesaj Always rumuzlu uyeden alinti yapildi
göğsünü bilmem de burnun da göğüsünle aynı orantıda gelişmiş, o burun en kötü 50 kilonun altına yatar. hatta fotoğrafına baktığımda burnunu göğüsün sandım, hayatımda gördüğüm en büyük burunduAlways demiş ki:Sporda yaptığım göüsle kızlarınki bir la bunlar güzel olup ben bakınca morelim bozuluyor
bunu da burnunla yazdın sanırım BURNUN kadar büyükAlways demiş ki:Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildi
egonuz kadar büyük.seskes demiş ki:Bu mesaj Always rumuzlu uyeden alinti yapildi
göğsünü bilmem de burnun da göğüsünle aynı orantıda gelişmiş, o burun en kötü 50 kilonun altına yatar. hatta fotoğrafına baktığımda burnunu göğüsün sandım, hayatımda gördüğüm en büyük burundu[/quote]Always demiş ki:Sporda yaptığım göüsle kızlarınki bir la bunlar güzel olup ben bakınca morelim bozuluyor