EmmaW

kalktı
Dhdekiler ctrl+f yapıp zindan yada zebani yazıyolarTemet Nosce demiş ki:Dh den alışkanlık direk sonunu okudum ve zebaniyi gördüm![]()
Kardeş sen ereksiyonsun galibaDeli Tavuk demiş ki:İşe yaradı ereksiyon oldum. Günahım senin boynuna artık :/
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
2447 demiş ki:Deccalin adamları bunlar, okumayın bile yazdıkların. Bunların ruh sağlığı yerinde değil. ALLAH(c.c) hepsini ıslah eylesin.
Bunu okurken bile ereksiyon oldum2447 demiş ki:Deccalin adamları bunlar, okumayın bile yazdıkların. Bunların ruh sağlığı yerinde değil. ALLAH(c.c) hepsini ıslah eylesin.
Bizde böyle aga2447 demiş ki:Deccalin adamları bunlar, okumayın bile yazdıkların. Bunların ruh sağlığı yerinde değil. ALLAH(c.c) hepsini ıslah eylesin.
Ahahahaha kahkaha attımsarkolata demiş ki:Bu mesaj 2447 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bunu okurken bile ereksiyon oldum2447 demiş ki:Deccalin adamları bunlar, okumayın bile yazdıkların. Bunların ruh sağlığı yerinde değil. ALLAH(c.c) hepsini ıslah eylesin.
Seninle ilgili hikaye yazma vaktide gelmişMr. Mojo Risin' demiş ki:olm mal mısınız lan siz![]()
Kolla kendini mertCezaAlp demiş ki:Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildi
Seninle ilgili hikaye yazma vaktide gelmişMr. Mojo Risin' demiş ki:olm mal mısınız lan siz![]()
lan olm wicked sen miydin aslşmdxkasmxdsa özlemişim kekeWicked demiş ki:Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kolla kendini mertCezaAlp demiş ki:Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()