tenpanter demiş ki:
Abi ben proteini felan geçtim de 3 kg et nedir bir gözünüzün önünde canlandırın :D
Ben de bi 4-5 aydır bu işin içindeyim ama bir tane tavuğu yerken canım çıkıyo 3 kg et düşünemiyorum :D
Evri dey ay em şaffilin :D

Takımı
Besiktas
Uprising demiş ki:
tenpanter demiş ki:
Abi ben proteini felan geçtim de 3 kg et nedir bir gözünüzün önünde canlandırın :D
Ben de bi 4-5 aydır bu işin içindeyim ama bir tane tavuğu yerken canım çıkıyo 3 kg et düşünemiyorum :D
Şekilsin valla 4-5 ay için çok iyi bi sonuç

frityus demiş ki:
Uprising demiş ki:
tenpanter demiş ki:
Şekilsin valla 4-5 ay için çok iyi bi sonuç
tam olarak haziran başıydı.6 ay olmus bak vay be ne çabuk geçmiş günler.valla yapın spor ya faydasını görürsünüz her türlü. biggrint1

Beyler ben ciddiyim ogle yemegine 1,5 kg aksam yemeginede 1,5 kg et yazmislar yalniz ekmek pilav falan cok az 50gr pilav yazmis adam. İlk gun 2 tavuk aldim hasladim 1i ni bitirene kadar imanim gevredi sonraki gunlerde yarim kilo scnitsel alip tavada kizartarak yemeye devam ediyorum. Etten sogudum yemin ederim.. Yerken midem kalkiyo habire.. Ama 1 ay daha dayanicam sonra gainer alicam.. 3 kg et yemek delilik gercekten.. Tanidigim 3 4 spor hocasi var dogruluyolar hatta birisi gunde 2 kg yedigini soyledi..

İsin maddi boyutuda sikinti gercekten.. 1 kg tavuk eti kemiksiz 10.5 tl gunde 3 kgden sadece et 900tl demek maasim kurtarmaz :D

Takımı
Galatasaray
Uprising demiş ki:
tenpanter demiş ki:
Adonis kasmışız alkis:
6ay için harbi iyi neutral1

Bu ayin sonunda 1 yillik uyelik alicam salondan. bikac resim cekerim before after yapma
k icin. Burayada koyabilirim 63kiloyum 75 kg olmak hedefim. 2. Ayda gainer kullanmaya baslayacam.

Ve bana gore saglikli sekilde kilo almak kilo vermekten zor ve pahali. Diyet yapmak ucuz kardiyo yapmak kolay ama a girlik calismak agri
cekmek zor tika basa yemek yemek pahali ve cok zaman aliyo...

UnDeFeateD demiş ki:
Bu ayin sonunda 1 yillik uyelik alicam salondan. bikac resim cekerim before after yapma
k icin. Burayada koyabilirim 63kiloyum 75 kg olmak hedefim. 2. Ayda gainer kullanmaya baslayacam.

Ve bana gore saglikli sekilde kilo almak kilo vermekten zor ve pahali. Diyet yapmak ucuz kardiyo yapmak kolay ama a girlik calismak agri
cekmek zor tika basa yemek yemek pahali ve cok zaman aliyo...
Kilo almak için proteinle beslenmen bir şey ifade etmez zaten.Hacim kazanmak için karbonhidratlı beslenmen lazım.Antrenman sonraları 1 saat içinde yüklen karbonhidrata.Ekmek mesela karbodhidrat deposu, makarna protein de var biraz, pilav zaten temel yiyeceğin olmalı.Elma olsun muz olsun bu tür şeyleri çok yemen lazım.Ben 2 aydır kardiyoyu bıraktım direk kilo aldım tekrar başladım hit kardiyoya.O 2 ayda baya yağlanmışım.Biraz sabır ve emek lazım. :!!&%&!

sarkoLata demiş ki:
Uprising demiş ki:
tenpanter demiş ki:
Adonis kasmışız alkis:
6ay için harbi iyi neutral1
Aynen hocam adonis ve omuz bitiriyo beni çalışırken ama adonis süper bişey :DŞuan kıl tüy çok olduğu için güzel görünmüyor karın-göğüs bölgesi.Yazın alıcam onları :D o zamana kadar da zaten devam spora o zaman bir resim daha koyarım bakarım artık farka :D

Zaten ete param yetmedigi icin karbonhidrata yoneldim :D koyden 400 kg princ geliyo her yil o yuzden pilavda sıkınti yok :D cok araştirdim bu işi hacim kazanma doneminde karbonhidrata, hacim kazandiktan sonra protein ve amino asit alinmasi gerektigini ogrendim. O yuzden salondan aldigim diyeti pek uygulamiyorum.

UnDeFeateD demiş ki:
Zaten ete param yetmedigi icin karbonhidrata yoneldim :D koyden 400 kg princ geliyo her yil o yuzden pilavda sıkınti yok :D cok araştirdim bu işi hacim kazanma doneminde karbonhidrata, hacim kazandiktan sonra protein ve amino asit alinmasi gerektigini ogrendim. O yuzden salondan aldigim diyeti pek uygulamiyorum.
Hocam ayıpsın gel bana sor her türlü yardımda bulunurum.Hurafe şeyleri araştırma.Aylık muscle&fitness dergisi al mesela.Kendi kendinin rehberi ol. alkis: :thumbsup:

O dergiyi yarim saat once karistiriyodum :D guzel bilgiler var gercekten.. Bu arada hoca 150 gr yazacagina 1500gr yazmis komedi yaa :D 2 haftadir icim dışım tavuk olmustu :D

Simdi uykumu duzene sokmaliyim ve sabahlari erkenden yemek yemeliyim. Kisaca hayatimi komple degistirmeyi planliyorum. Aynada kendimi siska biri olarak gormek istemiyorum aldigim tshirtlerin ya bol ya da kisa gelmesinden biktim ..

UnDeFeateD demiş ki:
O dergiyi yarim saat once karistiriyodum :D guzel bilgiler var gercekten.. Bu arada hoca 150 gr yazacagina 1500gr yazmis komedi yaa :D 2 haftadir icim dışım tavuk olmustu :D

Simdi uykumu duzene sokmaliyim ve sabahlari erkenden yemek yemeliyim. Kisaca hayatimi komple degistirmeyi planliyorum. Aynada kendimi siska biri olarak gormek istemiyorum aldigim tshirtlerin ya bol ya da kisa gelmesinden biktim ..
Protein tozuna başla.Syntha 6 al bol karbonhidrat içerir hem antenman sonraları kullan.Ama koş sürekli yoksa yağlanırsın.Bi de bcaa al perfectin ya da gasparinin 3 tane antrenmandan önce 3 tane de sonra kullan.2 tane de gece yatarken at.Bi de gece yatmadan önce tekrar protein tozundan iç. 2 aya tamamdır.Belirli bir şekle girersin.Tavuğun göğüs kısmından ye özellikler bol protein içerir.Bulgur pilavı tahıllı yiyecekler, lifli yiyecekleri bol tüket en az 2 litfe su iç.Çünkü kasların %70 su. :thumbsup:

Takımı
Seçiniz...
Uprising demiş ki:
tenpanter demiş ki:
Her gün mü gidiyorsun salona :D

Toz kullanmaya 2. Ayin sonunda baslamayi dusunuyorum. Yaglanmayi hic istemem ve acelede etmeyecem. Tozu normal beslenme destek olarak antrenmandan once ve antrenman sonrasinda almayi dusunuyorum. Çünkü evde bana yemek hazırlayan biri yok. O yüzden düzgün beslenemiyorum.

Gnc var çalıştığım avm de. çalışan olduğum için indirimde Yapıyorlar. Ordan almayı düşünüyorum. Spor salonundaki hoca daha ucuza daha kalitelisini getirebileceğini söyledi sence nerden almalıyim?

Crusade demiş ki:
Uprising demiş ki:
tenpanter demiş ki:
Her gün mü gidiyorsun salona :D
Aynen hocam 6 aydır hemen hemen her gün gittim sınav zamanları bile :P 75 kiloydum ben 68 e düştüm ilk 2 ay kilo vermeyle geçti sonra ağırlığa başladım.tekrar 70 kiloya çıktım. :nod: :D

UnDeFeateD demiş ki:
Toz kullanmaya 2. Ayin sonunda baslamayi dusunuyorum. Yaglanmayi hic istemem ve acelede etmeyecem. Tozu normal beslenme destek olarak antrenmandan once ve antrenman sonrasinda almayi dusunuyorum. Çünkü evde bana yemek hazırlayan biri yok. O yüzden düzgün beslenemiyorum.

Gnc var çalıştığım avm de. çalışan olduğum için indirimde Yapıyorlar. Ordan almayı düşünüyorum. Spor salonundaki hoca daha ucuza daha kalitelisini getirebileceğini söyledi sence nerden almalıyim?
Gncde pahalı oluyor ama hepsi buradanın fiyatları uygun arasırada da indirim oluyo baya bi sağlam o aralar bakarsın.Önce bir fiyat araştırması yap ona göre.Genelde zaten 140-160 arası oluyor.2 kg olanlar.O da zaten 1 ay rahat gider sana.Ben de 2 ay önce başladım protein tozuna.Tek başına çok aşırı bir etkisi olmuyor lakin dengeli beslenirsen ve tozu kullanırsan etkisi daha fazla.

Toz olarak 2. ay çok erken özellikle ne kullanacagını burada yazki sana yardım edelim kaldıki kilo verme aşamasında hiç girişme bu işlere

Sonra vücut düzenini bozma

Sana tavsiyem yemeklerine dikkat et Whey vs vs ye hiç girme çünkü bodyci degil kilo vermek istiyorsun...

Yukarı Alt