Mopneet demiş ki:
Abi gidin yiyin burgerda vs. nasıl kilo alamıyorsunuz aklım ermiyor ya. :D

Bende 2 hafta önce spora yazıldım, amacım 10 kilo vermek. Şu anda boyum 1.71, kilom 81. Yağ oranı %21.
Salondaki eğitmen ağırlık çalışmaları da yazdı programıma ama bir arkadaşım boy uzamasını engellediği için kesinlikle 5 kg bile kaldırmamam gerektiğini söyledi. Bende sadece koşu, bisiklet ve cross yapıyorum. Kas içinse mekik ve barfiks çekiyorum. Yaş 16. Önerilerini vs. paylaşabilirsin benimle. :D
avm de çalışıyorum hergün kfc, burger, mc de yiyorum ya 2 menü alıyorum ya da king seçim istiyorum 260tlnin tamamını fastfood yiyerek tüketiyorum sonuç; boy 1.85 kilo 63..

2 ay önce dahiliyeden randevu alıp gittim dedim ben kilo alamıyorum tenyadan süpheleniyorum dedim 6 tüp kan verdim idrar tahlili yaptırdım sonuç temiz çıktı. Ardından tekrar 2 tüp kan tahlili daha yazdı ama özel laboratuvar için, emilim problemimde çıkmadı sonra diyetisyene yönlendirdi.. Yani durum metabolizmayla alakalı çok hızlı çalışıyo metabolizmam.

Şuan spor salonuna yazılmayı düşünüyorum kilo aldırıcılarla spor yaparak kilo alıcam son çare bu gibi gözüküyo...

Xenas

@Kemalist
eyw hacim calisiyoruz iste :))
Kilo almak ve vermek isteyenlerin kisaca ozeti zaman ve sabir baska bir sey degil .d ben soyle yapiyorum bir beklenti beklemiyorum gunun stresini atmak ve muhabbet etmek icin gidiyorum oraya gitme zorunlulugu hissediyorum boyle daha guzel oluyor spor sart :)

Bende 1.5 hafta önce başladım. Boy 173 kilo 94 şimdi 90'a kadar düştüm. Umarım 2mizde zayıf zayıf gezeriz. :D

Edit: Direkt ilk kısmı okudum, benim gibi bi sürü adam varmış o yüzden 2miz değilde hepimiz gezeriz. makara:

Takımı
Besiktas
@Clycone
Spor hikaye falan değil hacım yüksek kilolu insanlar birden 10 kilo gibi kilo vermeleri normal yemek yemeyi kesmeyle fakat 5-6 kilo fazlası olanlar içinse iş değişir zordur sen spora git yemeğe dikkat et 3-4 ay sonra bambaşka biri olursun

Hayatımda hiç spor a gitmedim ama evde kendi imkanlarımla kas yaptım Göğüs kası ve karın kası tabi kollarda fazla bişey yok. :D
2 seneden beri kendime alışkanlık yaptım her sabah kalkınca 30 şınav, akşam işten eve gelince 30+30+30 = 90 şınav
ondan sonra yatarken 50-80 arası şınav sürekli her gün tekrarladım bunları ve tabi ki de en önemlisi ekmek yemeyi kestim bunları yaparsanız düzenli bi şekilde spor salonuna da gitmenize gerek kalmaz tabi spor salonuna gidince daha çabuk bi şekilde zayıflayabilirsiniz ve kas yapabilirsiniz :P

CosmicGate demiş ki:
Hayatımda hiç spor a gitmedim ama evde kendi imkanlarımla kas yaptım Göğüs kası ve karın kası tabi kollarda fazla bişey yok. :D
2 seneden beri kendime alışkanlık yaptım her sabah kalkınca 30 şınav, akşam işten eve gelince 30+30+30 = 90 şınav
ondan sonra yatarken 50-80 arası şınav sürekli her gün tekrarladım bunları ve tabi ki de en önemlisi ekmek yemeyi kestim bunları yaparsanız düzenli bi şekilde spor salonuna da gitmenize gerek kalmaz tabi spor salonuna gidince daha çabuk bi şekilde zayıflayabilirsiniz ve kas yapabilirsiniz :P
Evde aynı ortam olmuyor ya ben çok denedim . Spor salonunda ayrı bir atmosfer var parayı da verince azim geliyor zaten :mrgreen:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Kilo verip duruyorum bi hastaliga mi kapildim arkadas ben? Doktora gittim metabolizman cok hizli diyor ama iste.. Yazin basinda tam istedigim kilodaydim 76 olmustum simdi 65e dustum yememi de hic kesmedim :roll:

Advance

Wax Whine demiş ki:
Kilo verip duruyorum bi hastaliga mi kapildim arkadas ben? Doktora gittim metabolizman cok hizli diyor ama iste.. Yazin basinda tam istedigim kilodaydim 76 olmustum simdi 65e dustum yememi de hic kesmedim :roll:
Arkadaşım vardı aynen senin gibi durumu, ilaç falan kullanıyor sürekli kilo almak için :(

Barzo

boyum 1.75 yağ oranım %6 kilom 70 sadece koşun hiçbişey yapmadan değişimi farkedin günde 5 km yeterli müsait bi gün foto koyarım

Wax Whine demiş ki:
İşte bunlar hep sex.

Mopneet

Bir arkadaşım yaz başında 96 kilogramdı. Yaz sonunda 86 kg oldu ancak şimdi kilo veremiyor. Ben yaz başında 86 kiloydum, yaz sonunda 82 kilo olabildim. Eğer kilo fazlası çook aşırı değilse kilo vermek ızdırap.

Benim boyda 1,76 kiloda 77 ama bi türlü 70 kiloya düşemedim normal kilolarda olduğum için zor kilo veriliyo 2-3 kilo veriyosun tekrar alıyosun çok kötü oluyo ya.

Spor salonunda ne yapiyorsun derseniz ?

25 DK : Koşu Bandı
25 DK : Bisiklet
Sonra biraz mekik calisiyorum.Vücudum alistiktan sonra agirliklara basliyacakmisim.Diyet listesi verdi bunlara uyarsam cabuk kilo verecegimi soyledi :) Uzun bir maratona basladik hadi hayirlisi :)

Takımı
Besiktas
NewJersey demiş ki:
Spor salonunda ne yapiyorsun derseniz ?

25 DK : Koşu Bandı
25 DK : Bisiklet
Sonra biraz mekik calisiyorum.Vücudum alistiktan sonra agirliklara basliyacakmisim.Diyet listesi verdi bunlara uyarsam cabuk kilo verecegimi soyledi :) Uzun bir maratona basladik hadi hayirlisi :)
Başta ağırlık ve aletlerde çalışıyor mekik twist yapıp koşu bandına geçiyorum kendimi tamam hissettiğimde koşuyuda bırakıp bitiriyorum bunu yaparak henüz kilo veremedim fakat son ölçüde 1 aylık süre sonra 5 cm bel inceldi 2 cm göğüs indi ama baya sertleşti :P Bu ayda kişiselleşiyor program bu ayda kilo vericem 3 veya 4 kilo olarak sonrada vücut çalışmaya devam :nod:

Beyler kilo vermek istiyorsanız gidiceksiniz piste 100 mt sprint sonra 100 mt normal yürüyüş bu şekilde günde 10 tekrar alıştıkça 20 tekrara kadar çıkacaksınız öyle yağ mağ kalmıyor.Yoksa düz rutin koşu ile isterseniz 1 saat koşun işe yaramaz(günde25 dk bant 25 bisikletde (: ) İspat isteyenler bi maratonculara baksın bir de sprint koşucularına hangileri daha yağsız ve kaslı :))

Takımı
Galatasaray
Yazın akşam 8 gibi akşam yemeği yiyip, gece 12ye kadar bir şey yemeden, gece 12den sabah 5-6ya kadar pc başında hareketsiz durup sonra saat 2-3e kadar uyuduktan sonra kahvaltı ediyordum günlük rutin buydu tabi şeker ekmek falan tüketmiyordum, spor olarak da az biraz yüzüyordum ama yazın hareket falan yoktu malak gibi yatıyordum çok da yemek ihtiyacı duymuyordum tabi. Yaz başından sonuna 10kilo verdim ancak hala vermem lazım, 2.5haftadır spora gidiyorum, 1saat cardio 1 saat kas (mekik ağırlık vs.vs.) çalışıyorum tabi kendimi yormadan ama yazınki gibi olmuyor. Ve çok uzun süre dışarda olduğumdan ve çok yorulduğumdan bir o kadar da fazla yemek durumunda kalıyorum yazın 2 öğündü şimdi 3/4 öğün mecbur. (Ama okul sonrası spor falan inanılmaz yoruyor en sevdiğim derslerde bile uyur oldum artık :D, hiç vakit kalmıyor)

Kilo vermekte boğazı tutmak %80 etkiliyse spor %20. (benim tecrübelerime göre)

Ayrıca kilo almakta sıkıntı yaşayan arkadaşlara hiç bir şey diyemiyorum. Ben istesem ayda 6-8kilo falan çok rahat alırdım heralde, gidin abanın fast fooda abi. Bol bol bira vodka vs. için, yağlı yeyin, kızartma yeyin, ekmek şeker yeyin. :starving:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Uprising demiş ki:
Beyler kilo vermek istiyorsanız gidiceksiniz piste 100 mt sprint sonra 100 mt normal yürüyüş bu şekilde günde 10 tekrar alıştıkça 20 tekrara kadar çıkacaksınız öyle yağ mağ kalmıyor.Yoksa düz rutin koşu ile isterseniz 1 saat koşun işe yaramaz(günde25 dk bant 25 bisikletde (: ) İspat isteyenler bi maratonculara baksın bir de sprint koşucularına hangileri daha yağsız ve kaslı :))
Maraton kosucularin yagsiz ve beyaz olmalari gerekli. Sprint ise kasli. Kirmizi kaslar hizli calisir ama cabuk yorulurlar; beyaz kaslar ise kirmizi kasa gore yavas ama uzun vadeli calisir. Kirmizi kas disaridaki kaslar; beyaz kaslar ise gozukmeyen kaslardir. Kisa kosu yapanin kirmizi kaslarinin gelismesi gerekli cunku hangisi aninda daha cok hizlanirsa o kazanir. Uzun mesafede ise dikkat edersen 1.likleri son 200m'de 1. siradaki kisi kazanamiyor; sonradan ataga kalkan kazaniyor. Bu da beyaz kasin dinlendirilmesi ile oluyor.
Psikoloji okuyorum biyoloji ne alaka summer4:

Yukarı Alt