avm de çalışıyorum hergün kfc, burger, mc de yiyorum ya 2 menü alıyorum ya da king seçim istiyorum 260tlnin tamamını fastfood yiyerek tüketiyorum sonuç; boy 1.85 kilo 63..Mopneet demiş ki:Abi gidin yiyin burgerda vs. nasıl kilo alamıyorsunuz aklım ermiyor ya.
Bende 2 hafta önce spora yazıldım, amacım 10 kilo vermek. Şu anda boyum 1.71, kilom 81. Yağ oranı %21.
Salondaki eğitmen ağırlık çalışmaları da yazdı programıma ama bir arkadaşım boy uzamasını engellediği için kesinlikle 5 kg bile kaldırmamam gerektiğini söyledi. Bende sadece koşu, bisiklet ve cross yapıyorum. Kas içinse mekik ve barfiks çekiyorum. Yaş 16. Önerilerini vs. paylaşabilirsin benimle.![]()
2 ay önce dahiliyeden randevu alıp gittim dedim ben kilo alamıyorum tenyadan süpheleniyorum dedim 6 tüp kan verdim idrar tahlili yaptırdım sonuç temiz çıktı. Ardından tekrar 2 tüp kan tahlili daha yazdı ama özel laboratuvar için, emilim problemimde çıkmadı sonra diyetisyene yönlendirdi.. Yani durum metabolizmayla alakalı çok hızlı çalışıyo metabolizmam.
Şuan spor salonuna yazılmayı düşünüyorum kilo aldırıcılarla spor yaparak kilo alıcam son çare bu gibi gözüküyo...