gameofis

Silkroad Pvp Server Sağlayıcı
Takımı
Galatasaray
Alışkanlık olmuş bunlarda. :sfff:
Cittiye alıyoruz diye böyle oluyor, aslında "ciddiye" alsak daha kötü şeyler olacak. :detective:
Forum diline ve Türkçeye senin kadar hakim değiliz k.bakma günde 80-90 kişiyle konuşmaktan harflerin anlamlarını unutuyoruz. Nasılsın yazcağımıza nassın yazıyoruz cittiye değil cippiye bile yazabiliriz bu yoğunlukta :thumbsup:

Yazdıklarınızı tartışma olarak algılamıyorum sonuçta burası forum herkez eleştirisini yapar.Şimdi biz ticaret yapıyoruz ve ticaretin öylesi böylesi olmaz.Şöyle belirteyim artık piyasadaki büyük guildlerin çoğu kendi serverlerini açıp kendi serverlerinde oynama kararları alıyor.Yada Master'leri görüşmeye gelip guildim sürekli oraya buraya gidiyor oyunlar kapanıyor sıkıldık ben master olarak server açıcam oyuncularımı buraya topluyacam şeklinde isteklerle geliyor.Ben sattığım tüm sunucularda eğer bana müşteri hiç bir bilgim yok diyorsa ben bu adama alpemix üzerinden en az 1 saat eğitim veriyorum Panel,Sql Npc Patch Server aç kapat.Gmlik kod yapıları vb vb yani iyi anlamda bir server yönetebilmesi için gerekli herşeyi öğreniyor.Adamın hedefi 2000-3000 oyuncu değil 200-300 oyuncu ve kendi çevresi ve bu şekildede şuanda belki 1 tane reklamı bile olmayan onlarca server var kendi içlerinde oyun oynalınan.Yani kısacası bu iş sunucu satmak edit yapmak değil. 1000 Kapasite sunucu'ya 1500 lira fiyat çekip 100 liralık panelleri 200 liraya kaklayanlar asıl bu piyasadaki insanların kanını emenler.
Şimdi yani bizde sunucu satmayalım Server açalım guild masterlerine para basıp oyunu doldurup sonrada patlayalımı :)
Şöyle'de bir gerçek var google'de benim sitelerim her zaman ilk sıradadır bu işi merak edip girmek isteyen adam ilk beni bulur.Zaten bu adam mause bile kullanmayı bilmiyorsa bu adama biz birşey satmayız.Para kazancından çok kayıptır.Bunun farkındayız 2009'dan beri sunucu satıyorum 2012'de sro sunucu satmaya başladım 50 tane firma kurdular 50 tane firma yok oldular.
Sunucu firmasıyız diyor adam sunucularımızı kendimiz barındırıyoruz diyor bir bakıyorum iplere bilmemnebilişim bilmemnehost :) komik yani.
Şöyle bir gerçek var server açsam daha çok para kazanırım.Ama kendim kazanırım ben sunucu satarak editörlerime yazılımcılarımada ekmek yediriyorum.Ve birlikte bir çok ek proje üretiyoruz.Kısacası durum bundan ibaret

Uzun lafın kısası benden sunucu alıp SMC'yi kullanmayı bilmiyen npcde bir düzenlme yapmayı bilmiyen adam yoktur. Ha tüm editleri kendi yapan varmı var 40 tane kadar müşterim var boş sunucu alıp editlerini kendi yapan :)
Biz buradayız olmayada devam edecez.Sunucu firmasının toptan alamadığı fiyata ben son kullanıcıya sunucu satıyorum.Zaten bu yüzdende piyasada firmacıklar kalmıyor yok olup gidiyor.
Tabiki karalayan söven çok oluyor hepsi yok oluyor biz burada devam ediyoruz.

Not: Hocam joymax muhabbetine 2012'den beri 8 tane sayfam gitti. bunların 3ü gameofis'e ait.Bu telif muhabbeti her 2-3 senede bir oluyor.
Ayrıca ben reklamı forum ve reklam siteleriyle anlaşma yaparak daha uygun fiyata satıyorum.Yani reklam satarak para kazanamam onuda geçeyim :)
Mesala uğurla anlaşıyorum diyorumki uğurcum canım benim bi güzellik yap bir güzellik yapıyor bende müşterime bu güzelliği yansıtıyorum budamı suç ?

Güzel kardeşim Sen bir silkroad private serverlerin sloganlarına bakta sonra benim sloganlarımı eliştirirsin. :) Grafik işiyle uğraşıyosun bilirsin. Bize karşı bu kadar ön yargılı olmayın adam yemiyoruz bizde sizler onlar gibi insanız.Herkeze yardımcı oluruz bize 1 adım gelene biz 10 adım gideriz. (Reklam) kavramını bir incelemeni tavsiye ederim ayrıca yaptığın reklamla birlikte insanlarda algı yaratıp kazanç sağlamaya çalışırsın değilmi bizde bunlardan birini yapıyoruz.Başka birşey yok.
Eşsiz silkroad deneyimine hazırmısın ? diye afişe slogan yazan adamada neresi eşsiz normal silkroad diye yorum yapmaya benziyor seninki :)
Bana kardeşim diyebilmen için ya kan bağımız ya da herhangi bir samimiyetmiz olması gerekmekte diye düşünüyorum ki bir şirket profili adına konuşurken ne denli uslubunun olduğunu da fark etmiş oldum. 1
Sloganın direk olarak sahiplenmeni henüz çözebilmiş değilim çünkü bunu sadece sen söylemedin, bir çok sunucu firması bunu kullanmakta. Bu demek oluyor ki seni direk olarak işaretlemedim, genel konuştum. 2
Senin işin öyle basite alıncak birşey değil ama sen parana bakarsın bakmazsın beni ilgilendirmez fakat 18 yaşında ki networkten gram anlamayan arkadaşlara 150 liraya 3 aylık guardlı sunucu sattınız diye bu kadar ortalık karışık. 3.

Tartışma konusu haline getirmeyelim, derdi olan özel mesajıma yazabilir.

Son düzenleme:

gameofis

Silkroad Pvp Server Sağlayıcı
Takımı
Galatasaray
Bana kardeşim diyebilmen için ya kan bağımız ya da herhangi bir samimiyetmiz olması gerekmekte diye düşünüyorum ki bir şirket profili adına konuşurken ne denli uslubunun olduğunu da fark etmiş oldum. 1
Sloganın direk olarak sahiplenmeni henüz çözebilmiş değilim çünkü bunu sadece sen söylemedin, bir çok sunucu firması bunu kullanmakta. Bu demek oluyor ki seni direk olarak işaretlemedim, genel konuştum. 2
Senin işin öyle basite alıncak birşey değil ama sen parana bakarsın bakmazsın beni ilgilendirmez fakat 18 yaşında ki networkten gram anlamayan arkadaşlara 150 liraya 3 aylık guardlı sunucu sattınız diye bu kadar ortalık karışık. 3.

Tartışma konusu haline getirmeyelim, derdi olan özel mesajıma yazabilir.
Uslubumuzun nerede nasıl kullanacağımızı biz iyi biliriz.Sana eleştirinden ötürü Kardeşim diye kelimeye başlamak sana samimiyet yada kan bağı gerektiriyor anladığım kadarıyla bu kadar anti İnsansızlık yapmayın.Egolarınız oldukça tavanda Sloganı benden başka kullanan piyasada sunucu firması yok olduysada görmedim ama her firmada bu sloganı kullanmıyor.Silkroad server işletmen için mühendis olman gerekmiyor. Mause kullanmayı bil birde okuma yazma öğrenme yetisi varsa yeterlidir.

Silkroad server ile alakalı bir üniversite açılırsa bende sunucu satarken diploma bakarım :thumbsup:
buda sana son mesajım @brahim varsa sıkıntın özelden yazabilirsin. :)

Uslubumuzun nerede nasıl kullanacağımızı biz iyi biliriz.Sana eleştirinden ötürü Kardeşim diye kelimeye başlamak sana samimiyet yada kan bağı gerektiriyor anladığım kadarıyla bu kadar anti İnsansızlık yapmayın.Egolarınız oldukça tavanda Sloganı benden başka kullanan piyasada sunucu firması yok olduysada görmedim ama her firmada bu sloganı kullanmıyor.Silkroad server işletmen için mühendis olman gerekmiyor. Mause kullanmayı bil birde okuma yazma öğrenme yetisi varsa yeterlidir.

Silkroad server ile alakalı bir üniversite açılırsa bende sunucu satarken diploma bakarım :thumbsup:
buda sana son mesajım @brahim varsa sıkıntın özelden yazabilirsin. :)
Egomu da sana kullanacağım zaten, insan sarrafı olmuş çıkmışsın ki ego boyutumu ölçe biliyorsun...
Sana düşmez benim kişiliğimi sorgulamak haddini bil.
Bu forumun bir yönetici adayı olduğumu unutma, keyfince yazı sergileyemezsin. İyi günler sana.

Takımı
Seçiniz...
Günde 80-90 kişiyi nasıl ve hangi dille dolandırdığını burda "citti citti" anlattığın için teşekkürler.
Böyle bir konuşma üslubu ve kelimeler ile nasıl bu kadar sayko müşterin var anlamış değilim.
Şahsen ben biriyle çalışacaksam önce kelimeleri cümle içinde nasıl kullandığına ve TDK'ye uygun mu değil mi diye bakarım.
Onun için @gameofis listenin en sonunda değil, liste dışında bi yerdesin. :bitch:

NOT: Geçen sene İsro'yu JC Planet satın aldı biliyorsunuz bunca sene isro neden bişey yapmadıda şimdi yapıyor diyen arkadaşlar tahminen JC Planet yapıyordur olayı tamamen kendi fikrim :)

NOT: Geçen sene İsro'yu JC Planet satın aldı biliyorsunuz bunca sene isro neden bişey yapmadıda şimdi yapıyor diyen arkadaşlar tahminen JC Planet yapıyordur olayı tamamen kendi fikrim :)
Aslında alan yok, Joymax kirlenen firma adını temizleme çabasından dolayı yeni bir kimliğe büründü JC Planet (Joymax Clone) Planet benim düşüncem bu yönde bu yeni isimle de ortalığı temizlemeye çalışıyor summer3:

Takımı
Galatasaray
Aslında alan yok, Joymax kirlenen firma adını temizleme çabasından dolayı yeni bir kimliğe büründü JC Planet (Joymax Clone) Planet benim düşüncem bu yönde bu yeni isimle de ortalığı temizlemeye çalışıyor summer3:
JC Planet’i Silkroaddan önce de biliyordum,Joymax ile bağlantısı olabilir ama firma adını temizleme gibi bi çabalarının olduğunu düşünmüyorum ki hiçkimse de aa JC Planet diye bir firma silkroad’a ortak olmuş gidip tekrar silkroada başliyim demez asıl temizleme sistem değişikliği ve oyuncu politikasının değişmesi yani oyuncuları para kaynağı olarak değil de gerçek oyuncu olarak görmesiyle olur.

Valla tam nedir orasını bilemem ama görünüş öyle satın aldı gözüküyor istediği kadar temizlesin isro sistemi para üzerine kurulu vip üyelik almazsan bota atamazsın +basma para ile bunlar olduğu sürece istediğini yapsın kimse oynamaz adamlar pvp serverda 50 tl ye 1000 silk alıyor 1 ay rahat rahat harcıyor isroda 1 pre 40-50 tl pre vs sorun değilde vip sistemi ve + olayının silk ile olması ve yıllardır bitmeyen delay olayı insanları bezdirdi :D

hiçkimse de aa JC Planet diye bir firma silkroad’a ortak olmuş gidip tekrar silkroada başliyim demez asıl temizleme sistem değişikliği ve oyuncu politikasının değişmesi yani oyuncuları para kaynağı olarak değil de gerçek oyuncu olarak görmesiyle olur.
Olay burada silkroad'a tekrar başlamak değil bir marka isminin temizlenmesi joymax 2010'de takımını değişince bu hale geldi önceki takım oyuncunun emeğine ve oyununa önem verirken yeni gelenler ise para para para dediler o yüzden privatelere yönelim bundan bu kadar fazla.

Valla tam nedir orasını bilemem ama görünüş öyle satın aldı gözüküyor istediği kadar temizlesin isro sistemi para üzerine kurulu vip üyelik almazsan bota atamazsın +basma para ile bunlar olduğu sürece istediğini yapsın kimse oynamaz adamlar pvp serverda 50 tl ye 1000 silk alıyor 1 ay rahat rahat harcıyor isroda 1 pre 40-50 tl pre vs sorun değilde vip sistemi ve + olayının silk ile olması ve yıllardır bitmeyen delay olayı insanları bezdirdi :D
Millet 1 ay harcayabiliyoda harcadığı yer maximum ne kadar açık kalabiliyor bir isroya bak 2005 - 2018 ve halen devam ediyor ama şu zaman kadar tonla xxsro xxreborn tarzında tonla oyun çıktı tabi oyunda keyif sürmek isteyene swnin kapanıp açılması sorun değil ama bazı benim gibi oyuncular var hem emeğinin değer görmesini hemde emeğinin kalıcı olmasını istiyor o yüzden resmiyi tercih etmek zorunda kalıyor.

Arkdaslar Silkroad Online 2 Ay once yapmış oldugu bir acıklama ile Bot atmak icin Vip olma olayını kaldırdı buna acıklık getirmek gerek
ama bunu yapıncada oyunun köktüren guildleri 300 car acar oldu tekrardan :(

Arkdaslar Silkroad Online 2 Ay once yapmış oldugu bir acıklama ile Bot atmak icin Vip olma olayını kaldırdı buna acıklık getirmek gerek
ama bunu yapıncada oyunun köktüren guildleri 300 car acar oldu tekrardan :(
vip olayı kalkmadı hala var bu kezde 4 saatte tek tıkta girip oynamak istiyosan 13 silk harcayacaksın paşam diyor bir nevi harcadığın silk ile vıp bufu alıyosun joymaxın sinsiliğini çözmeniz lazım.
Bide Sbot kullanılıyosa 3 çar açabiliyor. Çar sayısına bu kadar takılmayın ASM bilgisi olan isro clienti editleyip lancherden tonlarca sro client açabilir.

Bu işlemi keşke başta yapsalardı. Her yerde çakma yüzlerce Silkroad private server var. Ve çocuğunun tek hedefi %90 playerlerin paralarını alıp serveri kapatmaktan başka bir iş yapmıyorlardi. İnşallah daha ağır yaptırımlar yaparlar. Ücretli Silkroad private server kuran şirketlere tazminat davası açarlar. Geç de olsa sonunda adamların harekete geçmelerini görmek insana keyif veriyor. Sitede çakma Silkroad adresini ihbar etme var. Sizlerde çakma para avcısı olduğunuz oyunları bildirin kapansın.

Yukarı Alt