Ve son olarak bu tip düşüncelerden ileride de kurtulamazsanız ;
Kesinlikle evet!Yerin altı daha hayırlı olmaz mı?
Kesinlikle evet!Yerin altı daha hayırlı olmaz mı?
Emin ol böyle melankolik modlara girmek istediğin için giriyorsun, bir çok insan kendini bu moda sokmak için çok uğraşıyor , kafasında üzgün olduğunu kuruyor , bitmiş olduğunu kuruyor sonra da böyle hissediyor.Beyler sevdiğiniz sizi istemezse bu dünyada yaşamanın bir anlamı varmı ondan başkasını sevemeyecek iseniz ve başka bir kızı onun gibi sahiplenemeyecek iseniz?
Yerin altı daha hayırlı olmaz mı? Yokluğunda her dakika her saat yanıyor canım bari bir kere yansım güzel yansın oda rahatına baksın nasıl olur?
Bir insanı kafanda bu kadar büyütme. Sana hayat tavsiyesi , kızlara bu tarz üstünlük verirsen hayatın boyunca mutsuz olursun. Hep ezerler seni , göt cebine koyarlar , sende ağlar durursun böyle.@Chorus @lemonade
Hacı başkasına yerim yok dolu kalbim siz görmediği kız yüzüne hangi adamın saçının ağırdığını duydunuz abi??
Bak ben 6 yıllık yoklukta 6 yıllık antideprasan tedavisine mahkum kaldım keyfiye yaptığım girdiğim bir durum değil bu sebebi şu ilk sevdiğim kız bu kalbimi ilk feth eden ettiğ yere krallığını kuran birisi. Aşkı ben ondan tattım kendimi onun yanında değerli gördüm.. Hani aynı duyguları ve sevgiyi bundan başkasına gösteremem imkanı yok.
O seviye ye geldim ki o nasip olmayacaksa al ALLAH canımı diyorum kara bir sevgiye tutulmuşum daha ötesi var mı abi?
Hele bir elde edeyim oynasın abi gönül onun zaten ama oyuncağa çevirmesine müsaade etmem merak etmebu kadar yücelttiğin kızı elde etsen oyuncak gibi oynar seninle , yine mutlu olamazsın.
O iş hiçte öyle olmaz işte , moralin daha çok bozulacak şimdi ama bir kızın bir tarafını bu kadar kaldırırsan , boynuzların çıkar.Hele bir elde edeyim oynasın abi gönül onun zaten ama oyuncağa çevirmesine müsaade etmem merak etme![]()
İzmit'te hızlılardan kim kaldı?Mesela bana da bir abim demişti , bir insanı ne kadar s*kersen o kadar iyi hatırlar seni diye. O zaman anlamamıştım , sonra hayat tecrübe kazandırarak anlattı :)
Ben 2 sene birisini sevdim 19 tane şiir yazdım ve odun kişiliğime rağmen.Hele bir elde edeyim oynasın abi gönül onun zaten ama oyuncağa çevirmesine müsaade etmem merak etme![]()
Saz ve sivrisinek olayı broO iş hiçte öyle olmaz işte , moralin daha çok bozulacak şimdi ama bir kızın bir tarafını bu kadar kaldırırsan , boynuzların çıkar.
Bu kadar büyütmüşsün kızı kafanda , sana ters gelen bir şey yaptığında ne yapacaksın terk mi edeceksin ?
Emin ol , dünyanın en masum insanına bile bu kadar abartı duygular beslersen onu bile şeytana çevirirsin. İnsanın doğasında olan bir şey bu , kız - erkek farketmez. Gereğinden fazla değer gördük mü , g*tümüz kalkıyor ve dışarıya açılmaya başlıyoruz.
Seviyorum ölücem onun için diyorsun , yarın bir gün ahmet mehmetle yemek yemeye gittiğinde uğruna öleceğin insanı terk mi edeceksin ? Yok, kuzu kuzu evde bekleyeceksin.
Örnek olarak , sevgilisi olmayan erkekler de şöyle bir kafa var , bu kız ahmetle çıkıyor , ahmet ona kötü davranıyor , onu yeterince sevmiyor , bu kız benimle çıksa onu hediyelere sevgiye boğarım bilmem ne. İşte bu yüzden yalnızsın ve yalnız kalacaksın. Ahmet olayı çözmüş , b*kunu çıkarmıyor işin.
İlişki de balans çok önemli , bu balansı kaçırırsan karşı taraf seni öper , açık net söylüyorum sana , bir gün bu lafımı hatırlarsın , demişti dersin.
Mesela bana da bir abim demişti , bir insanı ne kadar s*kersen o kadar iyi hatırlar seni diye. O zaman anlamamıştım , sonra hayat tecrübe kazandırarak anlattı :) Sende geçersin bu yollardan illaki anlarsın demek istediğimi.