Ne alaka mevzuyu anlamadımBilgisayarcının bilgisayarının olmaması da güzel ironi tabii![]()

![]() |
Ne alaka mevzuyu anlamadımBilgisayarcının bilgisayarının olmaması da güzel ironi tabii![]()
Bana yazdı onu sanırımNe alaka mevzuyu anlamadım![]()
Alıntı yapmışsın adamın mesajını@K0mpedan sen niye üzerine alındın ki![]()
sizin ev tesisatında arıza var , anlarım ben ortaokul çevre kolundaydım.Küçükken babam bilgisayar tamiri ve satışı yapardı. Çart çurt , pat pat pet, çipet pet pet.
Bir gün babamın vs.............
Kapı çaldı , dedim babam geliyor hızlı bir şekilde fişi çektim bilgisayarı kapattım, oynamıyormuş gibi gözükeceğim. Kapıyı açtım , elektrikçi gelmiş , babam değil diye bende tekrar fişi taktım bilgisayarı açtım.
Boot ekranını geçmiyor... Bozduğumu anlayınca , kapattım bilgisayarı bıraktım.
Babam geldi , bilgisayarı hiç açmadan paketle hadi götürüyoruz sahibine dedi , büyük bir mutlulukla paketliyordum ki , dur dedi son bir kez daha deneyelim.
Aha dedim , yedik ayvayı , kalp krizi falan derken , neyse uğraşma kaç kere denedik işte dedi ve paketlemeye devam ettik :)
Babam götürdü müşteriye , bıraktı geri geldi. Eve geldiği gibi müşterisi tekrar aradı , kardeşim bu yine aynı hatayı veriyor! diye. Yani yine ram'i yanmış.
Babam diyor , kardeşim o zaman senin ev tesisatında hata var , elektrik tesisatın arızalı onu değiştir öyle kullan bilgisayarı :)
Bilgisayar tekrar geldi , tekrar değiştirdik ram'i sorunsuz çalıştı , müşteri memnun babam kızgın. 4-5 saat güzel bir stres yaşadım ama değdi![]()
Lan dchfsjjk birde adamın mesajını görünce dönüp baktım emin olmak için yine göremedimAlıntı yapmışsın adamın mesajını![]()
Ben bunu önerdim ama kimse dikkate almadı.başlığı dertler odası olarak değiştirelim![]()
3 yıl önce arabanın arkasını vurup,babama sitenin otoparkında biri vurmuştur diyip sıyrılmıştım.
Gelmesin boşver hacı kafam gram kaldırmıyor böyle parçalar içim parçalanıyor yabancı pop ve dubstep dinlemek zorunda kalıyorum eğer bunlara devam edersem kendime zarar vermeye başlarım.@BurakYogun sana gelsin kanka...
Buldum bu hesabı daArkadaşlar samimiyetinize sığınarak bu itirafı yapıyorum umarım banlanmam
Bundan 2,3 sene önce extraloobda 2008 kayıtlıydım ama 2007 kayıtlar çok havalı oluyordu. Hatta 2007 hesaba oyundan 2b gold veren tanıdığım bile vardıSonra napsam diye düşünürken hesap sallamaya başladım ve o sırada 123456 123456 adlı üyeliği buldum ve nickini değiştirttim, nickini LostWay yaptırdım (nick değiştirme mevsimi) sonra da kullanmadım sanırım hesabı zaten terk edilmşti galiba (bot indirmeye gelen tipler gibi mesajları vardı) bu da profil linkidir:
member1011.html
Yaptığım tabi ki ban sebebi ama özrümü kabul edin![]()
sevdiğiniz sizi istemezse
Hiç bir şeye ilgilisi olmayan insanların yaşamalarının amacı olarak atfettikleri kişileri kaybettiklerinde bu tip düşüncelere kapılması normal. Bu tür işlerin boş işler olduğunu bir gün anlamanız dileğiyleyaşamanın bir anlamı varmı