XanJouLo
Öğretiyorum
Programı kapatıp tekrar açıyorum fakat bağlantı hatası almaya devam ediyorum
allahhh aga çok saol oyuna giriom inş.Jacabo demiş ki:Jacabo demiş ki:işte sonucJacabo demiş ki:kendi yaptığım seyleri söylüyeyim (hala oyundayım) sol taraftaki programlarda sadece iki tanesi kalacak (silkroad.exe ile client), ondan sonra 3. seceneği kesinlikle işaretlemiyoruz (Proxy All Programs) ondan sonra server ayarlarından ID ve PW mizi yazıp uygun server ve portumuzu ayarlıyoruz. "Test" butonuna basmaya başlıyoruz. 10 - 15 kere bağlantı hatası alınca portumuzun numarasını değiştiriyoruz (mesela 1180 ise onu 1280 yapıyoruz) tekrar deniyoruz. yine olmadı tekrar portu değiştiriyoruz. Hala bağlantı hatası alıyor isek programı kapatıp tekrar acıyoruz. Bu kadar basit extraokk
İyi oyunlar extrabeer
- Resim Silinmiş.
bu yukarda anlattıklarımı bi yapsanız sonuç böyle olacak belki 100 oldu ok geliyo Evil or Very Mad
O zman benm gibi olmuş pc ya format atçan ya full bütün gün denicen olmadı e2g yi silip full socks cap ıp si arıcant1907 demiş ki:oFF Ya son 5 sattir bi kere work ok geldi oda eroor
mucX extraokkt1907 demiş ki:Saol jacoba 15 dk denedim 2 work
o oyunla alakalı hacım ona bişey diyemem Rolling Eyeslol_nooob demiş ki:jacoba bide nie c9 veriyo![]()
işin yoksa bide work ok getir şimdi 30 deneyişim olmadıJacabo demiş ki:o oyunla alakalı hacım ona bişey diyemem Rolling Eyeslol_nooob demiş ki:jacoba bide nie c9 veriyo![]()