AutoMessage: Hello everyone now We are changing a new sepcial line which could hold more than 1000 players thanx it will be done in 5 hours
auto msj attı weitler
auto msj attı weitler

Değil, ama başkasının ingilizcesini eleştiren birinin doğru dürüst türkçe yazamaması gerçekten sinir bozucu..ganigani demiş ki:yaw burası forum tdk sözlük resmi sitesi değil.yazımımı kontrol edicez ip mi bulucaz Exclamation
"türkçe" kelimesinin "T" harfi büyüktür. WinkLews Therin demiş ki:Değil, ama başkasının ingilizcesini eleştiren birinin doğru dürüst türkçe yazamaması gerçekten sinir bozucu..ganigani demiş ki:yaw burası forum tdk sözlük resmi sitesi değil.yazımımı kontrol edicez ip mi bulucaz Exclamation
Evet evet , takılıyorum zaten sadece..
Ayrıca Türkçede 2 Nokta Yan Yana Diye Birşeyde Yokturganigani demiş ki:"türkçe" kelimesinin "T" harfi büyüktür. WinkLews Therin demiş ki:Değil, ama başkasının ingilizcesini eleştiren birinin doğru dürüst türkçe yazamaması gerçekten sinir bozucu..ganigani demiş ki:yaw burası forum tdk sözlük resmi sitesi değil.yazımımı kontrol edicez ip mi bulucaz Exclamation
Jacabo demiş ki:kendi yaptığım seyleri söylüyeyim (hala oyundayım) sol taraftaki programlarda sadece iki tanesi kalacak (silkroad.exe ile client), ondan sonra 3. seceneği kesinlikle işaretlemiyoruz (Proxy All Programs) ondan sonra server ayarlarından ID ve PW mizi yazıp uygun server ve portumuzu ayarlıyoruz. "Test" butonuna basmaya başlıyoruz. 10 - 15 kere bağlantı hatası alınca portumuzun numarasını değiştiriyoruz (mesela 1180 ise onu 1280 yapıyoruz) tekrar deniyoruz. yine olmadı tekrar portu değiştiriyoruz. Hala bağlantı hatası alıyor isek programı kapatıp tekrar acıyoruz. Bu kadar basit extraokk
İyi oyunlar extrabeer
He Onu Geçtim Çoğu Kişi Yediği Yumurtayıda Eleştirir Ama İçlerinde Yumurtlayını Görmedim...
Teşekkürler, özellikle bırakmıştım..ganigani demiş ki:"türkçe" kelimesinin "T" harfi büyüktür. WinkLews Therin demiş ki:Değil, ama başkasının ingilizcesini eleştiren birinin doğru dürüst türkçe yazamaması gerçekten sinir bozucu..ganigani demiş ki:yaw burası forum tdk sözlük resmi sitesi değil.yazımımı kontrol edicez ip mi bulucaz Exclamation
Bir Şey Ayrı Yazılır , Ayrıca "2" Nokta Değil İki Nokta...Lews Therin demiş ki:Teşekkürler, özellikle bırakmıştım..
2 noktaya gelince, hiç kitap okudunuz mu bilmiyorum.. onun için birşey demeyeyeyim en iyisi..
no it isn'tsaytan_48 demiş ki:beyler bi şey sorcam bu psro da bota bırakıom bot tablet felan ne varsa topluo.tablet toplatmama ayarı var mı onun?
olmuyoJacabo demiş ki:arkadaşlar Easy2Game ile oyuna girme hakkında bilgi istediler burayada yazayım belkim faydam olur Rolling Eyes
Jacabo demiş ki:kendi yaptığım seyleri söylüyeyim (hala oyundayım) sol taraftaki programlarda sadece iki tanesi kalacak (silkroad.exe ile client), ondan sonra 3. seceneği kesinlikle işaretlemiyoruz (Proxy All Programs) ondan sonra server ayarlarından ID ve PW mizi yazıp uygun server ve portumuzu ayarlıyoruz. "Test" butonuna basmaya başlıyoruz. 10 - 15 kere bağlantı hatası alınca portumuzun numarasını değiştiriyoruz (mesela 1180 ise onu 1280 yapıyoruz) tekrar deniyoruz. yine olmadı tekrar portu değiştiriyoruz. Hala bağlantı hatası alıyor isek programı kapatıp tekrar acıyoruz. Bu kadar basit extraokk
İyi oyunlar extrabeer
dediklerimi herfi herfine iyice dene başarıya ulaşacaksın extraokkXanJouLo demiş ki:olmuyoJacabo demiş ki:arkadaşlar Easy2Game ile oyuna girme hakkında bilgi istediler burayada yazayım belkim faydam olur Rolling Eyes
İyi oyunlar extrabeer