antalya32 demiş ki:
extraloob demiş ki:
ibot'u kurduktan sonra sitemizden client 1.256 sürümünü indirip sro klasörü içerisine atın sorun düzelecektir.
o sekildede denedim calısmıyor mlsf
ewet bende denedım ıbotta guncel clıentı de guncelledı ama sorun hala var degısen bısy yok.umarım sorun en kısa zamanda duzelır.

beyler ben ibotun ilk sayfasındakı run client yazan yere tıkladım sro acıldı ve suanda oyuna gırmek ıcın denıyor ama gırınce calısırmı bılmem presı olan yapamayan biri denesın ve sonucunu paylasırsa iyi olur

bende pre yok ama denedım 2-3 gundur öle gırıyorum hıc problem yok gayet ıyı.artık dc de vermıyor :wink1:

arkadaşlar bendede değişik bir sorun var.herhangi bir partye girmeye çalısıyorum , bekliyor etraftaki herşey donup kalıyor sonra da dosya hatası veriyor. sorun ne olabilir acaba , partye giremiyorum..

edit : yanlış dosya versiyonu , lütfen silkroad iştemcisini yeniden kurun.

yazıyor. yeniden yükledim ama yine aynı :roll: sorun ne olabilir ..

indirdiğin rar dosyasını bir klasöre çıkart , zaten hazır olacak. daha sonra sitede verilmiş olan clienti indir ve silkroad klasörünün içine at.ve botun hazır :)

Baylar sorun var galiba botta girmiyor cant create file Transfer manager '' Transfer dosya yöneticisi oluşturmak '' Die hata veriyor

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt