Bende client açılmıyor botla girmeye çalışıncadreamworks demiş ki:calısıyor

![]() |
Bende client açılmıyor botla girmeye çalışıncadreamworks demiş ki:calısıyor
botun çalışması için HackShield ' i silmemiz mi , ismini mi değiştirmemiz , yada öyle kalması mı gerekiyor ?Nina Ricci demiş ki:hackshield'i kurcalamayın dostlar sorun kalmayacak.
katılıyorum.bende de HackShield yoktu , start a basınca oyuna girmiyordu , düzelttim sorun çözüldüsekil17 demiş ki:Run Client'e bastığında veya loaderle girmeye çalıştığında oyunu açılmayanlar oyunu silip tekrar kursunlar ben öyle yaptım sorun çözüldü. Büyük ihtimal sorun hackshieldden kaynaklanıyordu...
hacksheild i silmedim diyelim , o zamanda dosya versiyon hatasını veriyor oyun kapanıyor .Nina Ricci demiş ki:hackshield'i aklınızdan çıkarın pls.silmeyin , ismini değiştirmeyin orj. hali ile kalsın.
Hatayı 5 dakika önce çözdüm. Run Client'e bastığı halde oyun açılmayanlar iBOT.exe yi "Yönetici Olarak Çalıştır"sın sorun düzeliyor. Günlerdir iBOT'suz kasıyordum ve artık çalışıyorxEMREx demiş ki:hacksheild i silmedim diyelim , o zamanda dosya versiyon hatasını veriyor oyun kapanıyor .Nina Ricci demiş ki:hackshield'i aklınızdan çıkarın pls.silmeyin , ismini değiştirmeyin orj. hali ile kalsın.
yani hata şu ;" yanlış dosya versiyonu , lütfen silkroad işlemcisini yeniden kurun" , hackshield varken partye girmeye çalışınca ve nadiren de olsa hiçbirşey yokken yani kasarken bu hatayı alıyorum.
hackshieldi sildiğimde veya ismini değiştirdiğim de ise sadece partye girmek için bastığımda direk oyundan atıyor , herhangi bir hata vermeden.
bu sorunu nasıl çözeceğim ??![]()
/Güncel.Kemalist demiş ki:![]()
- Resim Silinmiş.
iBot Download v1.0.77 [ 3 AĞUSTOS 2010 ]
![]()
iBot v1.0.77 ~ Duckload
iBot v1.0.77 ~ Rapidshare
iBot v1.0.77 ~ Hotfile
Legend V (Alexandria) Map'leri
Silkroad Online Client 1.258 [ 29 TEMMUZ 2010 ]
![]()
![]()
Silkroad Client 1.258 ~ Uploaded
![]()
rar pass : http://www.extraloob.com
Saygılarımızla,
sağolasın kardeş dedigin gibi yaptım bot çalıştı eyw.sekil17 demiş ki:Hatayı 5 dakika önce çözdüm. Run Client'e bastığı halde oyun açılmayanlar iBOT.exe yi "Yönetici Olarak Çalıştır"sın sorun düzeliyor. Günlerdir iBOT'suz kasıyordum ve artık çalışıyorxEMREx demiş ki:hacksheild i silmedim diyelim , o zamanda dosya versiyon hatasını veriyor oyun kapanıyor .Nina Ricci demiş ki:hackshield'i aklınızdan çıkarın pls.silmeyin , ismini değiştirmeyin orj. hali ile kalsın.
yani hata şu ;" yanlış dosya versiyonu , lütfen silkroad işlemcisini yeniden kurun" , hackshield varken partye girmeye çalışınca ve nadiren de olsa hiçbirşey yokken yani kasarken bu hatayı alıyorum.
hackshieldi sildiğimde veya ismini değiştirdiğim de ise sadece partye girmek için bastığımda direk oyundan atıyor , herhangi bir hata vermeden.
bu sorunu nasıl çözeceğim ??![]()
PS: HackShield'in Silkroad Klasöründe Olması Gerek Son Updateden Önce Gerekmiyordu Ama iBOT Coder'leri Bunu Kırana Kadar Botun Çalışması İçin HackShield'in Silkroad Klasöründe Olması Gerek ...