çalıştıranlar nasıl çalıştırıyor merek ediyorum hiç bi şekilde çalıştırmdım

İbotu indirkten sonra Eski İbotun ıcıne atın Degıstır deyın Run Clıent ıle gırın

Run Client'e bastığında veya loaderle girmeye çalıştığında oyunu açılmayanlar oyunu silip tekrar kursunlar ben öyle yaptım sorun çözüldü. Büyük ihtimal sorun hackshieldden kaynaklanıyordu...

Nina Ricci demiş ki:
hackshield'i kurcalamayın dostlar sorun kalmayacak.
botun çalışması için HackShield ' i silmemiz mi , ismini mi değiştirmemiz , yada öyle kalması mı gerekiyor ? :coffee: ( ayrıca loadersız )

cevap için şimdiden teşekkürler. :curtain:

sekil17 demiş ki:
Run Client'e bastığında veya loaderle girmeye çalıştığında oyunu açılmayanlar oyunu silip tekrar kursunlar ben öyle yaptım sorun çözüldü. Büyük ihtimal sorun hackshieldden kaynaklanıyordu...
katılıyorum.bende de HackShield yoktu , start a basınca oyuna girmiyordu , düzelttim sorun çözüldü :mrgreen:

Takımı
Galatasaray
hackshield'i aklınızdan çıkarın pls.silmeyin , ismini değiştirmeyin orj. hali ile kalsın.

Nina Ricci demiş ki:
hackshield'i aklınızdan çıkarın pls.silmeyin , ismini değiştirmeyin orj. hali ile kalsın.
hacksheild i silmedim diyelim , o zamanda dosya versiyon hatasını veriyor oyun kapanıyor .

yani hata şu ;" yanlış dosya versiyonu , lütfen silkroad işlemcisini yeniden kurun" , hackshield varken partye girmeye çalışınca ve nadiren de olsa hiçbirşey yokken yani kasarken bu hatayı alıyorum.

hackshieldi sildiğimde veya ismini değiştirdiğim de ise sadece partye girmek için bastığımda direk oyundan atıyor , herhangi bir hata vermeden.

bu sorunu nasıl çözeceğim ?? :think:

xEMREx demiş ki:
Nina Ricci demiş ki:
hacksheild i silmedim diyelim , o zamanda dosya versiyon hatasını veriyor oyun kapanıyor .

yani hata şu ;" yanlış dosya versiyonu , lütfen silkroad işlemcisini yeniden kurun" , hackshield varken partye girmeye çalışınca ve nadiren de olsa hiçbirşey yokken yani kasarken bu hatayı alıyorum.

hackshieldi sildiğimde veya ismini değiştirdiğim de ise sadece partye girmek için bastığımda direk oyundan atıyor , herhangi bir hata vermeden.

Hatayı 5 dakika önce çözdüm. Run Client'e bastığı halde oyun açılmayanlar iBOT.exe yi "Yönetici Olarak Çalıştır"sın sorun düzeliyor. Günlerdir iBOT'suz kasıyordum ve artık çalışıyor :thumbsup:

PS: HackShield'in Silkroad Klasöründe Olması Gerek Son Updateden Önce Gerekmiyordu Ama iBOT Coder'leri Bunu Kırana Kadar Botun Çalışması İçin HackShield'in Silkroad Klasöründe Olması Gerek ...

Takımı
Galatasaray
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
sekil17 demiş ki:
xEMREx demiş ki:
Nina Ricci demiş ki:

Hatayı 5 dakika önce çözdüm. Run Client'e bastığı halde oyun açılmayanlar iBOT.exe yi "Yönetici Olarak Çalıştır"sın sorun düzeliyor. Günlerdir iBOT'suz kasıyordum ve artık çalışıyor :thumbsup:

PS: HackShield'in Silkroad Klasöründe Olması Gerek Son Updateden Önce Gerekmiyordu Ama iBOT Coder'leri Bunu Kırana Kadar Botun Çalışması İçin HackShield'in Silkroad Klasöründe Olması Gerek ...
sağolasın kardeş dedigin gibi yaptım bot çalıştı eyw.

uzun suredır bu botu kullanan arkadaslar var mı ben sureklı sbot kullanıyorumda tek bu botu ıncelememmın nedenı "quest done" ozellıgı sp farm ıcın bıre bır

dedıgım gıbı uzun sure kullanan arkadaslar varmı bu botu bunu sormamdakı amac 107 lvl charımın BAN yemesınden korkmam

Yukarı Alt