arkafaslar bana loader lasım oyunu cılentle calısdıramıyorum server signa error hatası verıyor ex loader 3 dene dım calısdıramadım calısdırmak ıcın degısıklık yabılması gerekıyor mu kısadan anlata bilirmisiniz

Yav bu bot süper kasıyomuş amma velakin bende buff ları basmıyo nedense direk atak yapıyo her yolu denedim buffları kendim bastım sonra yine başlattım buff bitince basmadı buff ları doğru yere yazdığıma eminim

zaten en baştaki yere de " error 1 weapon name.... " yazıyo 2.saniyede bir yani bufları neden uygulamıyo bilen varsa anlatsın (loader felan kullanmıyom sadece ibotla oyuna giriyom run client e tıklayıp )

Silkroad gene bir şeyler yüklemiş.Client versiyon 1.256 olmuş.iBot değiştimi yoksa 1.73 .alışıyormu 1.256 sürüm ile?

kardes buffları busmasını ıstıyorsan ılk once ınventoryden 1(attack yapacıgın weaponun buffları .staff da earth fence gibi) ve 2. weaponları seçip ardından oyunda hangı sılahla buff yapmasını ıstıyorsan onu kendı ınventory nın ılk yerıne yerlestırceksın sonra skill sayfasından 2.weaponun vermesını ıstedıgı skilleri secıp yanda always on secenegı var o devamlı acık kalmasını saglıyor bıttıgı an kendı cıkartıp basıyor bu kadar yardım olablıdıysem ne mutlu

Güvenilir mi ? Kemalist kardeş char soyulma veya çalınma qibi bi sorunla karşılaşa bilirmiyiz.? extraloob onayı varmı?

rmmst demiş ki:
botun kuruluşunu anlatır mısınız ben çalıştıramadım

kardeş çok basit aslında

ceza alp link vermiş ama orda yapılanlara gerek yok şimdi yeni versiyon var " hide client " diye bişey var ya onun hemen altında " run client " diye bişe eklediler ona tıklıyosun direk silkroad a giriyor ( ama run client i tıklamadan önce deve resmi olan yerden
" disable client - clientless " seçeneğindeki işareti kaldırmanı tavsiye ederim sana gerisi ceza alp in 2. verdiği link i incele ve kasmaya başla buff basmasını yapamazsan benim açtığım konu var "ibot buff basma sorunu olanlar " diye orayı incele bi zahmet )

Yukarı Alt