Burayı incele. viewtopic.php?f=606&t=162474
Oyundan atması ibotu kapatman ibotu kapatırsan dc oluyorsun
Oyundan atması ibotu kapatman ibotu kapatırsan dc oluyorsun

inceledim zaten ilk bastaki link kırıkSeljukEmpire demiş ki:Burayı incele. viewtopic.php?f=606&t=162474
Oyundan atması ibotu kapatman ibotu kapatırsan dc oluyorsun![]()
3'ünde kurdumSeljukEmpire demiş ki:viewtopic.php?f=606&t=245243 Buradakileri kur![]()
Memberlarımız özenli bir şekilde okusalar Fatih'im bu sorunların hiçbiri kalmaz aslında.Canımsın bana bulunduğun yardımlarından dolayı sonsuız teşekkürler.SeljukEmpire demiş ki:Sen bottan oyuna girmemişsinki. Nasıl girdin oyuna ?
botun clientinden girdim oyunaSeljukEmpire demiş ki:Sen bottan oyuna girmemişsinki. Nasıl girdin oyuna ?
Hata devam ediyormu?rastaaa demiş ki:botun clientinden girdim oyunaSeljukEmpire demiş ki:Sen bottan oyuna girmemişsinki. Nasıl girdin oyuna ?
Ne yazikki evet :(NiNCaSu demiş ki:Hata devam ediyormu?rastaaa demiş ki:botun clientinden girdim oyunaSeljukEmpire demiş ki:Sen bottan oyuna girmemişsinki. Nasıl girdin oyuna ?
3ünde kurdum daha oncede bi modumuz kurmami soylemişti fakat yine olmadi anliyamadimNiNCaSu demiş ki:Bunları kurdunuz mu?
Client exe yazıyor hocam adı üstünde ctrl+shift+esc bas +işlemler+botu iptal et tekrar clienti tanıt tekrar gir düzelir.Olmadı resetle pc'ni.Sorun devam ederse bekliyorum.MCJ demiş ki:* Error - (LaunchNow) sro_client.exe directory not set
* Error - Please edit srodir.ini and set the proper directory
* Error - SRO_Client.exe not found
Lütfen birisi Yardımcı Olsun arkadaşlar giremiyorum botumaaaa :(((
Tüm dosyalari kurdumrastaaa demiş ki:3'ünde kurdumSeljukEmpire demiş ki:viewtopic.php?f=606&t=245243 Buradakileri kur![]()
- Resim Silinmiş.
tam olarak bu şekil oluyo ibot clientinden girdiğim zamanda 4-5 dk sonra oyundan atiyo onu neden attiğinida çözemedim
rastaaa demiş ki:Tüm dosyalari kurdumrastaaa demiş ki:3'ünde kurdumSeljukEmpire demiş ki:viewtopic.php?f=606&t=245243 Buradakileri kur![]()
- Resim Silinmiş.
tam olarak bu şekil oluyo ibot clientinden girdiğim zamanda 4-5 dk sonra oyundan atiyo onu neden attiğinida çözemedim
yine ayni bu şekil
acaba ben mi yanliş yapiyorum oyuna girmeden ibotu çaliştiriyorum silkroadin içine attiğim ibot clientinden oyuna giriyorum
sorun ney sizce ?
botu kurduğun yerde srodir dosyası olacak dosyayı aç ve silkroad nerede kurulu ise o şekilde tanıt. Örnek bende : C:/Program Files/Silkroad/sro_clientf1_ demiş ki:iBot script oluşturmadan koordinatları yapsak kasma alanına gider mi?
Hayır scirpt çizmeniz gerekmektedir.
Teşekkürler.MCJ demiş ki:nasıl tanıtcam
?