kylejessi demiş ki:
Sa benim sorunum oyun içi bi sorun çarım 110 lv ve sp sorunu var sp cave ye bırakmak istedim fakat şununla karşılaştım biriktirmemiz gerek poşetleri toplarken 5 en fazla 6 tane toplayıp dc veriyor lütfen yardım
Bottan kaynaklandığını düşünmüyorum. İnternetizle ilgili bir problem gibi duruyor.
Ama siz buraya bir göz atınız.

Beatraax demiş ki:
Run Time Error "76" Hatası Yardım ederseniz sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler ...

bana da send error hatası verıyor lounch a tıkladıgım zaman ne yapmalıyım ?
yardım pls :buddha: :oldie:

bu ibotta saldırmayan moblarda warrıorun mob cekme skiliyle lure yapma imkanımız varmı varsa anlatabilrimisiniz

arkadaşlar bow karakterim var arrow bittigi zaman hotana ısınlanıyor fakat arrow aldıktan sonra semerkand a teleport olmuyor nasıl ayarlayabilirim?

Meraba çarlarımdan biri clientless mode da login olduktan sonra canavari secip hemen dc oluyor hep diger carlarda boyle bisey olmadı su ana kadar..cozmek icin herseyi yaptm butun cozumleri denedim olmadı Yardım ltfen :)

thnstn demiş ki:
Meraba çarlarımdan biri clientless mode da login olduktan sonra canavari secip hemen dc oluyor hep diger carlarda boyle bisey olmadı su ana kadar..cozmek icin herseyi yaptm butun cozumleri denedim olmadı Yardım ltfen :)
Botu silip tekrar kurup ayarlarınızı tekrar yapınız.Düzelecektir.

sezzerx demiş ki:
arkadaşlar bow karakterim var arrow bittigi zaman hotana ısınlanıyor fakat arrow aldıktan sonra semerkand a teleport olmuyor nasıl ayarlayabilirim?
teleport(2096,25) Bu kodu scriptinize ekleyiniz. Sorununuz çözülecektir.

dogu262 demiş ki:
bu ibotta saldırmayan moblarda warrıorun mob cekme skiliyle lure yapma imkanımız varmı varsa anlatabilrimisiniz
Saldırma skillerine yada buf skil bölümüne ekledikten sonra o skili basacaktır. Bu şekilde lure yapmış olursunuz..

SeljukEmpire demiş ki:
dogu262 demiş ki:
Saldırma skillerine yada buf skil bölümüne ekledikten sonra o skili basacaktır. Bu şekilde lure yapmış olursunuz..
Az daha sabır bro yetemiyorum.Teklif sundum ilk toplantıda alacam seni aramıza. :kalp:

NiNCaSu demiş ki:
SeljukEmpire demiş ki:
dogu262 demiş ki:
Az daha sabır bro yetemiyorum.Teklif sundum ilk toplantıda alacam seni aramıza. :kalp:
Elimizden geldiği kadar canımsın :kalp:

NiNCaSu demiş ki:
thnstn demiş ki:
Tşkler cevap için denedim dediğiniz yontemi olmadı towna geliyor herbi şeyi yapıyor kasma alanına gidince skille bastğı anda dc oluyor hala :/

thnstn demiş ki:
NiNCaSu demiş ki:
thnstn demiş ki:
Tşkler cevap için denedim dediğiniz yontemi olmadı towna geliyor herbi şeyi yapıyor kasma alanına gidince skille bastğı anda dc oluyor hala :/
aynı sorun bendede oldu skilleri kontrol et

arkadaşlar ben ibot u açıyorum. run client diyorum guard oluyor ve sonra

can't create file transfer manager !
maybe pack file corrupted or someone is already accessin it now...try a few minutes later

hatası veriyor yardım..! şimdiden teşekkürler :D

TRARDA12 demiş ki:
aynı sorun bendede oldu skilleri kontrol et
Skilleri defalarca sildim geri yukledim oyuna botsuz girip skilleri kontrol ettim olmadı gene.

SeljukEmpire demiş ki:
Fast Training seçeneğini kontrol ettinizmi ?
Evet. Hic denememistim zaten fast trainingi.

Botu silip yukledim butun ayarları baştan yaptım. Tüm error ve buglari kontrol ettim ibot blog sitesinden ve burdan bir türlü düzeltemedim.
Skille bastığı anda herhangi bir hata vermeden error-skill hatası bile vermeden dc oluyor.

Yukarı Alt