Bunları indirip kurduysan bir sorun kalmayacaktır.badmurat demiş ki:birde bölüm boşken bi daha denerim artık
Yardımcı Olucam Ama Nedemek istediğini Anlayamadım ?jackalum demiş ki:beyler ibotu indirirorum ama edxsilkloader lite denen bise var sitelerde o olmadan nasıl kurcam nerden indricem bi yardım pls
Her zaman canımcım İnşallah ortak olurum bende görevlereNiNCaSu demiş ki:Wekilim sensin.İşlerden tam bakamıyorum.CanımsınSeljukEmpire demiş ki:Buradaki programların hepsini kur öyle dene bakalım muhtemelen sorunun çözülecektir.
viewtopic.php?f=606&t=245185![]()
Botu kurduğun yerde srodir dosyası olucak o dosyayı aç ve sro_client nerede kurulu ise tam adresi yaz.Run Client de tamamdır. Bende Örnek : C:/Program Files/Silkroad/sro_clientDavidGuetta demiş ki:nasıl clientı secip gırcez bottan
Clientli girmeyi dene srodir dosyasını değiştir silkroadın tam adresini yaz pcnde nerde kurulu ise Run Client de tamamdır. Loaderlerle birlikte botla girmek istersen viewtopic.php?f=606&t=223595badmurat demiş ki:yine aynı sorun devam clientsiz girmeyi deniyorum onunla ilgisi olabilirmiki useclientlesss şeçiyorum ben
İbotu indirdikten sonra burdan ne yapacağını öğrenebilirsin. viewtopic.php?f=606&t=225947jackalum demiş ki:beyler ibotu indirirorum ama edxsilkloader lite denen bise var sitelerde o olmadan nasıl kurcam nerden indricem bi yardım pls
SeljukEmpire demiş ki:Şuradaki programların hepsini kur ve tekrar dene viewtopic.php?f=606&t=245185
DranKy demiş ki:sorunlarımı çözdüm çok güzel bir biçimde çalışıyor bot teşşekkürler :)
Bottan kaynaklanan bir hatadır bağlanamıyor her zaman lakin oyuna normal olarak bir kere gir çık sonra bottan dene oluyorhaNdsom3* demiş ki:Net Error
Sunucuyla olan bağlantınız kesildi.
Nasıl düzeltebilirim ??
bot ayarları bölümünü dikkatli incelerseniz görürsünüz.turuncudewrim demiş ki:botu sadece yerdekılerı toplamak ıcın nasıl kullanabılırım ?
Öbür konuyu açtığınız yerde link vermiştim.Buyrundogu262 demiş ki:beyler bi yardım oto pt kabul etme ve atmahangisi oto partyden neyi secicez söylüyebilirimisin mümkünse msj atarak