hepsinide indirdim kurdum ama bu kez[18:27:29] Sending login informations yazıyor

yine aynı sorun devam clientsiz girmeyi deniyorum onunla ilgisi olabilirmiki useclientlesss şeçiyorum ben

beyler ibotu indirirorum ama edxsilkloader lite denen bise var sitelerde o olmadan nasıl kurcam nerden indricem bi yardım pls

jackalum demiş ki:
beyler ibotu indirirorum ama edxsilkloader lite denen bise var sitelerde o olmadan nasıl kurcam nerden indricem bi yardım pls
Yardımcı Olucam Ama Nedemek istediğini Anlayamadım ? :think:

NiNCaSu demiş ki:
SeljukEmpire demiş ki:
Buradaki programların hepsini kur öyle dene bakalım muhtemelen sorunun çözülecektir.

viewtopic.php?f=606&t=245185
Wekilim sensin.İşlerden tam bakamıyorum.Canımsın :kalp:
Her zaman canımcım İnşallah ortak olurum bende görevlere :mrgreen:

DavidGuetta demiş ki:
nasıl clientı secip gırcez bottan
Botu kurduğun yerde srodir dosyası olucak o dosyayı aç ve sro_client nerede kurulu ise tam adresi yaz.Run Client de tamamdır. Bende Örnek : C:/Program Files/Silkroad/sro_client
badmurat demiş ki:
yine aynı sorun devam clientsiz girmeyi deniyorum onunla ilgisi olabilirmiki useclientlesss şeçiyorum ben
Clientli girmeyi dene srodir dosyasını değiştir silkroadın tam adresini yaz pcnde nerde kurulu ise Run Client de tamamdır. Loaderlerle birlikte botla girmek istersen viewtopic.php?f=606&t=223595

jackalum demiş ki:
İbotu indirdikten sonra burdan ne yapacağını öğrenebilirsin. viewtopic.php?f=606&t=225947

Saygılarımla,

sorunlarımı çözdüm çok güzel bir biçimde çalışıyor bot teşşekkürler :)

beyler bi yardım oto pt kabul etme ve atmahangisi oto partyden neyi secicez söylüyebilirimisin mümkünse msj atarak

İbotu bu linkden : viewtopic.php?f=606&t=136640
indirdim clienti silkroad'ın içine attim oyuna girmeden iBot.exe yi çaliştiriyorum oyuna giriyorum cari görmüyo
% si mp kısmı %100 de duruyor
start bot dediğimde ise hiç bir şey yapmiyor iBot'u kapatiyorum normal kasiyim diyorum
4-5dk sonrada oyundan atiyo

yardimci olabilirseniz çok sevinicem kafayi yemek üzereyim bir türlü yapamadim tskler

Yukarı Alt