Tony Montana demiş ki:
mozaikpasta demiş ki:
Arkadaşlar Benımde bi sorum var
Wız/Clerıc Charım var Malum Eu Charlarda Hız Sorunu var Bugune Kadar Ewentlerden Gelen Movıng Speed Scroollar ıle yada Npcde Satılan Speed Scrollar ıle Hız Olayını Bı Sekılde Hallettık ama Buna Artık Parada Dayanmaz Oldu. Dıyorum kı Bu Lvden Sonra Clerıc'ı uplamasamda Barddan Hızlı Kosmayı Acsam? AMA Asıl bılmek ıstedıgım IBOT 3 Sılahı Bırden Cevırebılırmı ? Mumkunmu?
Yani Şöle Rod Takıp Bless Recorvery Div. Basıcak Sonra Dönüp Harp Takıp Hızlı Koşma Basıcak Ardından Staffa Dönüp Atack yapıcak
Böle Bişi Olabilirmi ?

Bildiğim kadarıyla yapamıyor malesef :(
Malesef olamıyor.

bot güzel ama ama sorun çok
bir ara müsait olunca detaylı arastırıcam.

town script bittiğinde load ettiğim scripte geçmiyor.
stop veriyor.

Ya bende yeni basladım caylaklık var birazda bu botla oyuna nasıl giricem clientli
Help me plss !!

ISpectre demiş ki:
Ya bende yeni basladım caylaklık var birazda bu botla oyuna nasıl giricem clientli
Help me plss !!
Öncelikle botu kurduğun yerde ' srodir ' dosyasını aç ve silkroad nerede kayıtlıysa tam adresi yaz kaydet. Örn: Bende C:/Program Files/Silkroad/sro_client.
Daha sonra botu aç gelen pencerede Hayır tıkla. Botun Ana sayfasında Run Client de tamamdır:wink1:

SeljukEmpire demiş ki:
ISpectre demiş ki:
Help me plss !!
Öncelikle botu kurduğun yerde ' srodir ' dosyasını aç ve silkroad nerede kayıtlıysa tam adresi yaz kaydet. Örn: Bende C:/Program Files/Silkroad/sro_client.
Daha sonra botu aç gelen pencerede Hayır tıkla. Botun Ana sayfasında Run Client de tamamdır:wink1:
:thumbsup:

NiNCaSu demiş ki:
Tony Montana demiş ki:
mozaikpasta demiş ki:
Arkadaşlar Benımde bi sorum var
Wız/Clerıc Charım var Malum Eu Charlarda Hız Sorunu var Bugune Kadar Ewentlerden Gelen Movıng Speed Scroollar ıle yada Npcde Satılan Speed Scrollar ıle Hız Olayını Bı Sekılde Hallettık ama Buna Artık Parada Dayanmaz Oldu. Dıyorum kı Bu Lvden Sonra Clerıc'ı uplamasamda Barddan Hızlı Kosmayı Acsam? AMA Asıl bılmek ıstedıgım IBOT 3 Sılahı Bırden Cevırebılırmı ? Mumkunmu?
Yani Şöle Rod Takıp Bless Recorvery Div. Basıcak Sonra Dönüp Harp Takıp Hızlı Koşma Basıcak Ardından Staffa Dönüp Atack yapıcak
Böle Bişi Olabilirmi ?

Bildiğim kadarıyla yapamıyor malesef :(
Malesef olamıyor.
Hayallerimin Yıkıldığı An.. summer4:
Cok Para Gidiyor bea Rica etsek böle bi özellik eklenemez mi acaba :lol:

İBotu sorunsuz çalıştırabilmek için bilgisayarınızda kurulu olması gereken programlar,

/Güncel

Saygılarımla,

SeljukEmpire demiş ki:
İBotu sorunsuz çalıştırabilmek için bilgisayarınızda kurulu olması gereken programlar,

/Güncel

Saygılarımla,
Teşekkürler hacım irtibatı koparmayalım. :muck:

bende run client tıklayınca sunucuyla olan baglantınız kesildi diyor ve oyun açılmıyor çözüm nedir acaba biliyormsunuz?

artık ne hata veriyor nede oyunu neyse artık bizde botsuz oynarız yardımların ilgin için çok teşekkürler

Yukarı Alt