yine bir sorunum var:D buff yapmıyor clerik bufflarımı kullanmak istiyorum ama sadece clerix ve xbowu degiştirip duruyor nasıl çözebilirim

werdiginiz tocicte anlatılan her şeyi yaptım olmuyor olmuyor sadece silahları degiştirip duruyorrr bi yolunu bulamadım buff basıyor ancak bufu basana kadar silah degiştiriyor o sıradada etraftaki agrasif mooblar beni kesiyor yardım edinnnnnn:(

iBotun parti üyelerine res atması nasıl?
resimli anlatım varmı?
Parti bölümünden üyelere res atmayı seçtim.
Add ress skill bölümü var skillerin altında onuda tıkladım.ama always on bölümünde bir şey çıkmadı:[
Cleric kullanana biri yardım edebilirmi?

NiGHTMaRe

Aileden
Her botta banlanma riski vardır.Ama bunda biraz daha fazla diyebilirim^^

waLLa bende bugune kadar hıc ban yemedım 85 LwL 79 LwL 70 LwL kastım bu botLa ban yemedım yanı :D ama butun charLarım chınse :) europa charLarını bıLmem :D

Yahu Arkadaşlar Ibot Sızde de Yavaş Target Alıp Yavaşmı Saldırıyor? Yavaşdan Kastım Targetı Aldıkdan Sonra 2-3 Saniye kadar beklemesi?
Bu Sorun sadece Bendemi var yoksa Sizde Yaşıyormusunuz

Takımı
Galatasaray
Senin yapılandırmanda yada skill sürelerinde bir sorun vardır.

1St use Skıll Kısmında Strong Bow'u Kullanıyordum Yavaş bi skill oldugu ıcın Targeti Alırken ve Aldıkdan Sonrada Atack Yaparken Bıraz Beklıyordu. Farklı Bı Skıll Koyunca Hallettim. Yınede Tsk Ederım.

Ahaha yok pes ettim sroya döneyim dedim ibotu denedim run client dedikten sonra oyun açılıyor connect diyorum bilgileri vs. giriyorum C ye basıyorum dc veriyor :mrgreen: :mrgreen:

Ps:O yazıyı hiç özlememişim :lol:

Ps2:Aa kendim uğrşatım yaptım :P

client bozuk mu bot olmadan bile giremiyorum oyun hata veriyo çalışmayı durdurdu diyor

bugün soruyorum bakalım ne zaman cvp verirsiniz hardmood loaderi indirdim fakat şöyle bir uyarı geldi _invalid_parametenoinfo_noreturn yordam giriş noktası,MSVCR100.dll dinamik bağlantı kitaplıgında bulumamadı siystem 32 klasörüne girdim orda bu var ama olmuyor yardım edermisiniz.

Runtime 53 Alıyorum Şehirde atcı dan alısverisi yapıp sehir script i bittiği anda tak runtime ne yapacağım şimdi town scriptlerini de sıfırladım

yapacak bişi kalmadı bu sitenin adminleri bi işe yaramaz tamam ben küfretmeden önce banlayın beni kalın salıcakla:DDD

Yukarı Alt