Skillerde Malicious Devil Skill i Buff skillerine eklersen kullanırcrzynr demiş ki:arkadaşlar ibot dewil kullanabılıyormu kasarken

Ayrıca Tabletleri ve Çıkan itemleri toplaması için ayarları yaptım fakat toplamıyor yardım edersinz sevinirim

![]() |
Skillerde Malicious Devil Skill i Buff skillerine eklersen kullanırcrzynr demiş ki:arkadaşlar ibot dewil kullanabılıyormu kasarken
ataberk94 demiş ki:Skillerde Malicious Devil Skill i Buff skillerine eklersen kullanırcrzynr demiş ki:arkadaşlar ibot dewil kullanabılıyormu kasarken![]()
Ayrıca Tabletleri ve Çıkan itemleri toplaması için ayarları yaptım fakat toplamıyor yardım edersinz sevinirim![]()
silkroad.nv demiş ki:şunuda denedim drek loaderla ibottan ikinci çarı sokayım diorum bu seferde hata raporu verio run cilient der demez kesin net bi çözüm varsa söleyin onu indir bunu indir ne kota kaldı ne hard disk herkafadan farklı ses çkıo
kardesım bak buffLarı koydugun yerın ustunde bı bos yer var oraya kullandıgın sılahın tam ısmını yazıcaksın sorunun cozulurXxMissBeLaxX demiş ki:![]()
![]()
Bu Sorunu Çözemedim Sadece Atack Skilleri Kullanıyor Buff Skillerini Kullanmıyor Hızlı Koşma Vs + Loglardada Error -1 st Weapon Name is not set Error -2nd Weapon Name is not set Hatası Gösteriyor Bu Sorunu Çözebilen Varmı?