crzynr demiş ki:
arkadaşlar ibot dewil kullanabılıyormu kasarken
Skillerde Malicious Devil Skill i Buff skillerine eklersen kullanır :thumbsup:

Ayrıca Tabletleri ve Çıkan itemleri toplaması için ayarları yaptım fakat toplamıyor yardım edersinz sevinirim :dance:

ataberk94 demiş ki:
crzynr demiş ki:
arkadaşlar ibot dewil kullanabılıyormu kasarken
Skillerde Malicious Devil Skill i Buff skillerine eklersen kullanır :thumbsup:

Ayrıca Tabletleri ve Çıkan itemleri toplaması için ayarları yaptım fakat toplamıyor yardım edersinz sevinirim :dance:

Tm kardesım saolasın

İBOT KULLANIYORUM BAYADIR AMA SRONUN ALTINDA INVALİD NUMBER DİYİP DURUO BEN ANLAMADIM.ÇARIN BAŞINA GEÇTİĞİMDE HA BİRE DURUP KALIO BOT KASARKEN SORUN OLMUO

Failed to load control 'SSTab' from TABCTL32.OCX. Your version of TABCTL32.OCX may be outdated. Make sure you are using the version of the control that was provided with the application." hatası alıyorum yardım

iyi akşamlar i bot indirdim ama hiç kuramadım. İ bot sürekli olarak güncelleniyormu bana indireceğim adresi verirmisiniz lütfen.

Ya şuraya sorulan 10 sorunun 1isine anca cevap veriliyo arkadaş hayret bişe ya..900 tane aynı konuyu tartışan kanal açcagınıza bitane açın milleti tam aydınlatın :S benimde sorunum burda sorunu olan fakat cevap verilmeden diger soruya atlandıgı için bende tekrar yazıorum aynı şeyi konuşup duralım bilmeyen admin varsada bilmiyorum k.bkma desin buda bi erdemdir. Benim sorunum ibotta ibotu açıyorum charımı sokuyorum daha önce isrobotun multisini kullanıodum ama şimdi yine kascak botumu ibotla oyuna soktuktan sonra isro nun multisinde start diorum karşıma signature fln hatası veriyor biliyorsanız yazın cevabı bizde bilelim

şunuda denedim drek loaderla ibottan ikinci çarı sokayım diorum bu seferde hata raporu verio run cilient der demez kesin net bi çözüm varsa söleyin onu indir bunu indir ne kota kaldı ne hard disk herkafadan farklı ses çkıo

Arkadaşlr Hardmod'u Açınca Bu Hatayı Alıyorum. Çözümü Varsa Yardım Eder Msiiniz Lütfen..
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Bu Sorunu Çözemedim Sadece Atack Skilleri Kullanıyor Buff Skillerini Kullanmıyor Hızlı Koşma Vs + Loglardada Error -1 st Weapon Name is not set Error -2nd Weapon Name is not set Hatası Gösteriyor Bu Sorunu Çözebilen Varmı?

silkroad.nv demiş ki:
şunuda denedim drek loaderla ibottan ikinci çarı sokayım diorum bu seferde hata raporu verio run cilient der demez kesin net bi çözüm varsa söleyin onu indir bunu indir ne kota kaldı ne hard disk herkafadan farklı ses çkıo

Suanda Oyundayım Gayet Normal Bi Sekilde Kasıyor Arkadasım Becerememişsen Konuyu Tekrar Oku Yeniden Yap Gerekirse Silkroadı Yeniden Kur Konudaki Gibi Tekrar Et Ben Girdim Kasıyor 2 Charda Oyunda Yalnızda Buff Skillerini Basmıyor..

XxMissBeLaxX demiş ki:

Bu Sorunu Çözemedim Sadece Atack Skilleri Kullanıyor Buff Skillerini Kullanmıyor Hızlı Koşma Vs + Loglardada Error -1 st Weapon Name is not set Error -2nd Weapon Name is not set Hatası Gösteriyor Bu Sorunu Çözebilen Varmı?
kardesım bak buffLarı koydugun yerın ustunde bı bos yer var oraya kullandıgın sılahın tam ısmını yazıcaksın sorunun cozulur

ya ben ibotla 1. charı acıyorum sonra isrobotla yada loaderle 2. charı botsuz acmak istedigimde Serversignature Error 01 diye bir hata alıyorum bilen birileri varsa yardımcı olsun Lütfen

Takımı
Galatasaray
ibot_necessities adlı klasörün içindekileri kurunuz.

Yeni Gelen Versiyon ile İBot 1.0.83 ' ü Kullanabilen warmı Arkadaşlar?
Ben Char Atack yapmaya başladıgı anda Dc Alıyorum ?

Yukarı Alt