Ben bless speeli sadece giantlara ve pt moblarına kullanmak istiyom ancak skili alttaki bolum de giant pt mob bolumune atınca ginede basmıyo.

ibotu çalıştırınca error ibot.dll yazıyor ama ibot acılıyor sro acılmıyor olmyor. bot claısmıyor error ibot.dll

butteRs.wtf demiş ki:
emrecik09 demiş ki:
bendeki sorun hala var :D bot ölece duruyo "start" diyom :D you are outside cartıra curtura bişi diyo :D hehe yardım edermisiniz :D
Atack sekmesinden Set area yapıp rangei de en az 20 ye ayarlayın ideal range 50-150 arasıdır
saol akrşem senın sayende yaptım thanks

emrecik09 demiş ki:
butteRs.wtf demiş ki:
emrecik09 demiş ki:
bendeki sorun hala var :D bot ölece duruyo "start" diyom :D you are outside cartıra curtura bişi diyo :D hehe yardım edermisiniz :D
Atack sekmesinden Set area yapıp rangei de en az 20 ye ayarlayın ideal range 50-150 arasıdır
saol akrşem senın sayende yaptım thanks

ben teşekkür ederim her zaman önemli değil :)

Takımı
Galatasaray
werena demiş ki:
run client çalışmıyo loaderlerde çalışmıyo giremiyorum
run client için ibot'un klasöründe srodir dosyası var onu açın.orada yazan adresi kendi sisteminize göre değiştirin.

biri lütfen yardım etsinn yhaaa loaderler açmaya ççalışınca sağ altta sro baslangıc doluyor sonra acılmıyor kafayı yicem :cry:

Yaw bu nasıl iştir. Loader yok 1.265 için client falan mı lazım ne lazım orjinal client le calısıyor mu?
Bunları burada 1203129481 kişi soruyor cevaplayan yok ?

srodır da olmuyo gösterdik run client diyoruz calısmıyor arkadaşın dediği gibi hackshield de kalıyor. veya bot çalışmadan oyuna giriyor. Loader desen basıyoruz çince bişeler Sonunda (9) bi hata gelio ok diyosun geçiyo gidiyo bişe olduğu yok.

merhaba ben runtime error 6 overflow hatası alıyorum ve ne yaptıysam düzeltemedim.. Lütfen bilen birisi yardımcı olabilir mi..

Bende de böyle bir sorun var...
DC yiyorum tekrar girmek istediğimde Net Error (You have been disconnected from the server) diyor..

Beyler kurulumu anlatıldığı gbi yaptm karışık bşi de deil ama ..
loaderde start dedikten snra sağ altta sro guard çıkıyo sonra kapanıyo sro açılmıyor ! :S
nasl açılcak bu oyun...

nasl bi bot bu ben anlamadm :S bnm sorundan 50 kşide var 50si de cvp bekliyo kimse bşi yazmıyo.
ayrıca ben forumda online'im offline gözüküyo ve forum saati nden yanlış !

bırak ya tmm yardm etmeyin.. foruma bi cvp yazıyoz 3 gün sonra cvp geliyo :S

Yukarı Alt