- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
salı günü izleyeceğim ^^
NighTwaLkeR demiş ki:@Twilight Movie;
Kitabın okuyucu kitlesinin yaklaşık olarak %90'ını oluşturan ergen kızlarımız sayesinde hikayeden soğumuş durumdayım.Filmi arşivime ekledim ancak daha izleme imkanım olmadığından çokta sert yorum yapmak istemiyorum.(sonuçta bir şeyler hakkında yorum yapabilmek için öncelikle o şeyler hakkında fikir sahibi olmak gerekir.)Ancak vampir ögesini çokta mistik bir şekilde yansıttığına inanmıyorum;daha çok aşk teması üzerine gidilerek filme duygusal bir hava katılmak istenmiş.Ayrıca trilogy kategorisinde Twilight'ı çok rahat ezip geçebilecek başta,Star Wars olmak üzere Matrix ve Lord of The Rings gibi filmler mevcut.Bu bağlamda gözlerde çokta büyütülmemeli..
Quentin Tarantino izleyecisi ya da farklı bir tabirle anlayarak,yorumlayarak ve işi fanatizme çekerek takip eden insanlardan pek nadirdir.Filmlerini izleyipte;'filmde hiç bir şey yoktu,anlamsız konuşmalar ve bir kaç sahne dışında çöptü' diyen insanlar çoğunlukta malesef.Siz kendinizi bunlardan birisi olmadığınıza inandırıyorsanız muhakkak izleyin;Pulp Fiction.Olay kurgusunu karıştırıp,ucuz bir film gibi gösteren yönetmenimiz bu yıldızlar geçidine dönüşen yapıtında kanımca insan duygularını aneliz ederek olaylar karşısındaki tuhaf ancak bir o kadar da rutin tepkilerini gözler önüne sermiş.Hoşunuza giderse Grindhouse projesinden;Death Proof ve Planet Terror'ü tavsiye edebilirim.
Haftaya görüşmek üzere.![]()
![]()
Söylediğim gibi;filmi daha izleme imkanı bulmadığımdan çokta kesin kanılara vararak yorum yapmak,komik olmak istemiyorum gözlerde.Yapılan yorumlar da filmi bayağı bir merak etmeme neden oldu en yakın zamanda izleyeceğim.extraloob demiş ki:NighTwaLkeR demiş ki:@Twilight Movie;
Kitabın okuyucu kitlesinin yaklaşık olarak %90'ını oluşturan ergen kızlarımız sayesinde hikayeden soğumuş durumdayım.Filmi arşivime ekledim ancak daha izleme imkanım olmadığından çokta sert yorum yapmak istemiyorum.(sonuçta bir şeyler hakkında yorum yapabilmek için öncelikle o şeyler hakkında fikir sahibi olmak gerekir.)Ancak vampir ögesini çokta mistik bir şekilde yansıttığına inanmıyorum;daha çok aşk teması üzerine gidilerek filme duygusal bir hava katılmak istenmiş.Ayrıca trilogy kategorisinde Twilight'ı çok rahat ezip geçebilecek başta,Star Wars olmak üzere Matrix ve Lord of The Rings gibi filmler mevcut.Bu bağlamda gözlerde çokta büyütülmemeli..
Quentin Tarantino izleyecisi ya da farklı bir tabirle anlayarak,yorumlayarak ve işi fanatizme çekerek takip eden insanlardan pek nadirdir.Filmlerini izleyipte;'filmde hiç bir şey yoktu,anlamsız konuşmalar ve bir kaç sahne dışında çöptü' diyen insanlar çoğunlukta malesef.Siz kendinizi bunlardan birisi olmadığınıza inandırıyorsanız muhakkak izleyin;Pulp Fiction.Olay kurgusunu karıştırıp,ucuz bir film gibi gösteren yönetmenimiz bu yıldızlar geçidine dönüşen yapıtında kanımca insan duygularını aneliz ederek olaylar karşısındaki tuhaf ancak bir o kadar da rutin tepkilerini gözler önüne sermiş.Hoşunuza giderse Grindhouse projesinden;Death Proof ve Planet Terror'ü tavsiye edebilirim.
Haftaya görüşmek üzere.![]()
![]()
adı geçen bütün filmleri izlediğim gibi ezberede bilirim, buı bağlamda trilogy adı altında twilight bence adını bu zirveye ortak eder hemde fazlasıyla duygular o kadar güzel yüklenmişki espriler o kadar tatlı vurgulanmış ki aşk o kadar masum sevgi o kadar sıcak başka bir filmde izlenemez ne star wars'da ne lort'da ne de matrix'te haa onlarda ki görsel show da tabiki bu filmde izlenemez sonuçta bütçe işi ama bu bütçeyle bu film değilde bu kurgu ve heyecanla bu film bence çok güzel olmuş kendi dalında tek olmaya adaydır gözümde![]()
TrowZeeN demiş ki:bu hafta ne izleyelim ne izleyelim.....
"The Spirit" izleyecegim bu hafta![]()
eva mendes , scarlett johansson oynuyor hacım =) gerçi bu filme imdb düşük not vermiş ama genede sırf bu 2 ünlünün hatrına izlenirextraloob demiş ki:TrowZeeN demiş ki:bu hafta ne izleyelim ne izleyelim.....
o hangi film hacım![]()
Bu 2 isim filmi izlemek için yeter. xPTrowZeeN demiş ki:eva mendes , scarlett johansson oynuyor hacım =) gerçi bu filme imdb düşük not vermiş ama genede sırf bu 2 ünlünün hatrına izlenirextraloob demiş ki:TrowZeeN demiş ki:bu hafta ne izleyelim ne izleyelim.....
o hangi film hacım![]()