@Twilight Movie;
Kitabın okuyucu kitlesinin yaklaşık olarak %90'ını oluşturan ergen kızlarımız sayesinde hikayeden soğumuş durumdayım.Filmi arşivime ekledim ancak daha izleme imkanım olmadığından çokta sert yorum yapmak istemiyorum.(sonuçta bir şeyler hakkında yorum yapabilmek için öncelikle o şeyler hakkında fikir sahibi olmak gerekir.)Ancak vampir ögesini çokta mistik bir şekilde yansıttığına inanmıyorum;daha çok aşk teması üzerine gidilerek filme duygusal bir hava katılmak istenmiş.Ayrıca trilogy kategorisinde Twilight'ı çok rahat ezip geçebilecek başta,Star Wars olmak üzere Matrix ve Lord of The Rings gibi filmler mevcut.Bu bağlamda gözlerde çokta büyütülmemeli..

Quentin Tarantino izleyecisi ya da farklı bir tabirle anlayarak,yorumlayarak ve işi fanatizme çekerek takip eden insanlardan pek nadirdir.Filmlerini izleyipte;'filmde hiç bir şey yoktu,anlamsız konuşmalar ve bir kaç sahne dışında çöptü' diyen insanlar çoğunlukta malesef.Siz kendinizi bunlardan birisi olmadığınıza inandırıyorsanız muhakkak izleyin;Pulp Fiction.Olay kurgusunu karıştırıp,ucuz bir film gibi gösteren yönetmenimiz bu yıldızlar geçidine dönüşen yapıtında kanımca insan duygularını aneliz ederek olaylar karşısındaki tuhaf ancak bir o kadar da rutin tepkilerini gözler önüne sermiş.Hoşunuza giderse Grindhouse projesinden;Death Proof ve Planet Terror'ü tavsiye edebilirim.
Haftaya görüşmek üzere. :D :popcorn:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
NighTwaLkeR demiş ki:
@Twilight Movie;
Kitabın okuyucu kitlesinin yaklaşık olarak %90'ını oluşturan ergen kızlarımız sayesinde hikayeden soğumuş durumdayım.Filmi arşivime ekledim ancak daha izleme imkanım olmadığından çokta sert yorum yapmak istemiyorum.(sonuçta bir şeyler hakkında yorum yapabilmek için öncelikle o şeyler hakkında fikir sahibi olmak gerekir.)Ancak vampir ögesini çokta mistik bir şekilde yansıttığına inanmıyorum;daha çok aşk teması üzerine gidilerek filme duygusal bir hava katılmak istenmiş.Ayrıca trilogy kategorisinde Twilight'ı çok rahat ezip geçebilecek başta,Star Wars olmak üzere Matrix ve Lord of The Rings gibi filmler mevcut.Bu bağlamda gözlerde çokta büyütülmemeli..

Quentin Tarantino izleyecisi ya da farklı bir tabirle anlayarak,yorumlayarak ve işi fanatizme çekerek takip eden insanlardan pek nadirdir.Filmlerini izleyipte;'filmde hiç bir şey yoktu,anlamsız konuşmalar ve bir kaç sahne dışında çöptü' diyen insanlar çoğunlukta malesef.Siz kendinizi bunlardan birisi olmadığınıza inandırıyorsanız muhakkak izleyin;Pulp Fiction.Olay kurgusunu karıştırıp,ucuz bir film gibi gösteren yönetmenimiz bu yıldızlar geçidine dönüşen yapıtında kanımca insan duygularını aneliz ederek olaylar karşısındaki tuhaf ancak bir o kadar da rutin tepkilerini gözler önüne sermiş.Hoşunuza giderse Grindhouse projesinden;Death Proof ve Planet Terror'ü tavsiye edebilirim.

adı geçen bütün filmleri izlediğim gibi ezberede bilirim, buı bağlamda trilogy adı altında twilight bence adını bu zirveye ortak eder hemde fazlasıyla duygular o kadar güzel yüklenmişki espriler o kadar tatlı vurgulanmış ki aşk o kadar masum sevgi o kadar sıcak başka bir filmde izlenemez ne star wars'da ne lort'da ne de matrix'te haa onlarda ki görsel show da tabiki bu filmde izlenemez sonuçta bütçe işi ama bu bütçeyle bu film değilde bu kurgu ve heyecanla bu film bence çok güzel olmuş kendi dalında tek olmaya adaydır gözümde 8)

extraloob demiş ki:
NighTwaLkeR demiş ki:
@Twilight Movie;

adı geçen bütün filmleri izlediğim gibi ezberede bilirim, buı bağlamda trilogy adı altında twilight bence adını bu zirveye ortak eder hemde fazlasıyla duygular o kadar güzel yüklenmişki espriler o kadar tatlı vurgulanmış ki aşk o kadar masum sevgi o kadar sıcak başka bir filmde izlenemez ne star wars'da ne lort'da ne de matrix'te haa onlarda ki görsel show da tabiki bu filmde izlenemez sonuçta bütçe işi ama bu bütçeyle bu film değilde bu kurgu ve heyecanla bu film bence çok güzel olmuş kendi dalında tek olmaya adaydır gözümde 8)
Söylediğim gibi;filmi daha izleme imkanı bulmadığımdan çokta kesin kanılara vararak yorum yapmak,komik olmak istemiyorum gözlerde.Yapılan yorumlar da filmi bayağı bir merak etmeme neden oldu en yakın zamanda izleyeceğim. :muck: Matrix,Lotr ya da Star Wars filmlerine sadece hatta bir tek görselliğine önem vererek bakmadığımı da belirtmek isterim.Bu seriler felsefenin doğuş ilkesi olan ''iyi-kötü'' çatışması üzerine giderek mükemmel senaryoları ile harikalar yaratmışlardır.(Bir tek Matrix'te din felsefesi çok daha ön planda tutulmuştur.)Yani varmak istediğim yer şu ki;başta Matrix olmak üzere Lotr ya da Star wars'u izleyen herkes anlayamaz.Onları özel ve ilk kılanda bu özellikleridir.İlklere saygımız büyük..

Ben de izlemeden hintli diye küçümsemiştim ama izledikten sonra fikrim tamamen değişti.Aldığı ödülleri sonuna kadar hakediyor Okan abi hintli diyip geçme mutlaka izle
Adamın bi '' Not B '' diyişi var zaten tüyler diken diken oldu yine kesinlikle izleyin :santa:

"Green Street Hooligans 2 " izlemiş olabilirsiniz ama kesinlikle izlemeden geçilmemesi gereken bir film.

Click = Mükemmel bir komedi filmidir.Zaten baş rolde Adam Sandler var :beer:

Angels and Demons= Cok etkileyici efektleri olan harika bir aksiyon filmi :headbang:

Karayip Korsanları 3 : At World's End = Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri :thumbsup:

P.S: Çok duyulmuş filmler olduğunu biliyorum ama bu hafta izlediğim filmleri sıralayım dedim size :mrgreen:

Takımı
Galatasaray

Death Race(Ölüm Yarışı)

Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Oyuncular: Jason Statham, Ian McShane, Tyrese Gibson, Joan Allen, Robin Shou
Konusu: Azılı suçlularla tıkabasa dolu bir hapishanenin yöneticileri, cezaevindeki mahkumları birbirleriyle dövüşmeye zorlayarak, bol miktarda para kazanabilecekleri, tüyler ürpertici bir çeşit gladyatör oyunu düzenlemeye karar verirler. Adrenalin yüklü, şiddet arzusuyla yanıp tutuşan mahkumlarsa bir arenaya çıkıp birbirleriyle ölesiye mücadele etmeye dünden hazırdırlar.
Üç şampiyonluk kazanmış otomobil yarışçısı Jensen Ames (Jason Statham), vahşi koşulların hüküm sürdüğü bu dünyada hayatta kalmayı başarma konusunda bir uzman olup çıkmıştır. Eski bir dolandırıcı olan Ames, tam hayatını düzene koyduğunu düşündüğü bir anda işlemediği bir cinayet yüzünden hapse atılmıştır.

Öldürülmesi imkansız olarak kabul edilen mistik sürücü Frankenstein maskesini giymek zorunda bırakılan Ames’ın önüne, Cezaevi’nin despot yöneticisi (Joan Allen) tarafından iki seçenek konulur: Gladyatör oyununa katılırsa özgürlüğüne kavuşabilecek, katılmazsa hücreye kapatılıp orada çürümeye terk edilecektir.

Yüzü metalik bir maskeyle kapatılan Ames üç gün boyunca devam edecek son derece zorlu bir ölüm yarışında hayatta kalmaya çalışır. Bu sürede özgürlüğüne kavuşabilmek için dünyanın en acımasız mahkumlarına karşı ölümüne mücadele etmek zorundadır. Makineli tüfekler, alev makineleri ve el bombası mancınıklarıyla donatılmış bir otomobil kullanan bu çaresiz adam, dünyanın en vahşi sporunu kazanabilmek için önüne çıkan her engeli ve her kişiyi yok etmek zorundadır.

I Am Legend(Ben Efsaneyim)

Yönetmen: Francis Lawrence
Oyuncular: Will Smith, Salli Richardson, Alice Braga, Paradox Pollack, Charlie Tahan
Konusu: Robert Neville başarılı bir bilim adamıdır ve insanlığı yok edeceğine inanılan,önüne geçilemez tehlikeli virüs ona bulaşmamıştır. Virüs çok kısa bir zamanda insanların ölümüne sebep olmuş, sonuçta Neville New York'ta hayatta kalan tek insan olmayı başarmıştır. Ancak Neville'in durumu çok zordur çünkü belki de dünya üzerindeki tek insan kendisidir. Üç yıl boyunca dolaşmakta, yaydığı radyo mesajları ile hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışmaktadır.
Herhangi bir canlıya rastlayamayan Neville aslında yalnız değildir ve her hareketi izlenmektedir. Salgından sağ kurtulan eski insan-yeni mutantlar Neville'in ölümcül bir hataya düşmesini beklemektedirler.

Not: Şimdiye kadar sinemaya gidipte izlediğim en iyi filmlerden ikisidir.Kesinlikle izlenmelidir.

TrowZeeN demiş ki:
extraloob demiş ki:
TrowZeeN demiş ki:
bu hafta ne izleyelim ne izleyelim.....

"The Spirit" izleyecegim bu hafta :starving:

o hangi film hacım :roll:
eva mendes , scarlett johansson oynuyor hacım =) gerçi bu filme imdb düşük not vermiş ama genede sırf bu 2 ünlünün hatrına izlenir
Bu 2 isim filmi izlemek için yeter. xP

Kolayı Var Filmi Okan Abi Belirli Bi Saate Foruma Koysun Film Bitincede Aynı Topic Altında Başka bi Filmin Linkini Koysun Her Hafta Har Ay Yada Har Saat Gibi :coffee:

TrowZeeN

Öğretiyorum
Bu hafta kesinlikle izlemeniz gereken bi film sölüyorum =

Operasyon Valkyrie

İkinci Dünya Savaşı sırasında, birkaç Alman subayı Adolf Hitler'e suikast yapmayı planlarlar. Ayrıca savaşı bitirme adına da güçlerini kullanmaya başlarlar. Valkyrie adı verdikleri operasyon sayesinde Nazi hükümetine karşı bir ayaklanma başlatırlar.

Operasyonun başında olan Albay Claus von Stauffenberg Tom Cruise tarafından canlandırılıyor. Tarihte de önemli bir yer etmiş olan Albay Stauffenberg, bu uğurda her şeyi göze almaya hazırdır

Notum: 10/10

Bu filmin senaryosunu yazan insan olamaz... filmin sonuna kadar soluksuz izledim..

Forrest Gump

Benim doğum yılımın yapımlarından olan film , zeka seviyesi düşük fakat vücudu çok dayanıklı/güçlü olan Forrest Gump adlı küçük bir Amerika'lının Elvis'in zamanından Vietnam'a kadar başından geçen olayları anlatan traji-komik bir film.Baş rolünde Tom Hanks vardı.Hepinize tavsiye ediyorum.

Yukarı Alt