Twilight bu film bana çok itici geldi afişler falan ama bi ara izleyeyim çok övüldü
rapidsharedan sınırısız paylaşım serbest değil mi

Crank / High Voltage
Başrol; Jason Statham
İnceleme:
Kod:
http://www.imdb.com/title/tt1121931/

Takımı
Galatasaray
Okan abi rip değilde video olarak koysak ? Bir bölüm açılsa çok süper olur bence :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
extraloob demiş ki:
Her Hafta 1 Film İzle Kampanyası

Gördüğünüz gibi müthiş filmler çıkıyor ve bunları az da olsa izlemek gerek diye düşünüyorum bu bağlamda hepimizi gaza getirmek için her hafta bir film izle kampanyasını başlatıyorum ve bu gece ilk olarak ben başlıyorum ardımdan gelecekleri merakla takip edeceğim ve bu topicte ki akışa göre her hafta izleyeceğim filmi seçeceğim.

Bu gece izleyeceğim film ; Twilight ~ Alacakaranlık 8)

Saygılarımızla,

8.3 / 10

muhteşem bir filmdi resmen kanımı dondurdu basit bir film gibi gözüksede muazzam olaylar cereyan ediyordu en güzeli ise bizlere vermek istediği hissi tüm damarlarınızda fazlasıyla hissediyordunuz tüylerim diken diken oldu, bu tarz ve böylesine kaliteli filmler az gelir kaçırılmaması gereken bir baş yapıttır benim için varsa bu lezzette bildiğiniz filmler lütfen topic altında belirtiniz.

seri 3 filimden ibaret kasım gibi 2.nci film geliyor heyecanla bekliyorum tadı damağımda kaldı.

Alacakaranlık Bayağı Güzel Bi Yapıt Yani Bugün Okulda Bilgisayar Odasında Perdeye Yansıtarak İzledik Hosuma Gitti Herkese Tavsiye Ederim

Takımı
Galatasaray
Ben bu filmi sinemada izlemediğime yanıyorum :roll: kasımda gideceğim kesin
ikinciler hep kötü olur derler ama bakalım.

twilıghtın kitabını okudum hiç sarmadı filmide sarmaz gibi geliyor :|

Lakin şiddetle tavsiye ettiğim bir film var
ps:hala gösterimde serinin ilki davinci şifresi ikinciside melekler ve şeytanlar çok sürükleyici ve gerçekten güzel bir film 2 kitabınıda okudum mutlaka izlemelisiniz

Prada

Filmi izlemiş bulunuyorum.. Kurgusu senaryosu sıradışı.

Vampir - insan bağını daha önce kuran bi film hatırlamıyorum. ancak bana kalırsa işe duygu yüklenmişse daha duygusal olabilirdi. Çok fazla tatmin etmedi beni.

bu kurgudan bu senaryodan bu oyunculuktan beklentim daha fazlasıydı..

ChrsNYC demiş ki:
twilıghtın kitabını okudum hiç sarmadı filmide sarmaz gibi geliyor :|

Lakin şiddetle tavsiye ettiğim bir film var
ps:hala gösterimde serinin ilki davinci şifresi ikinciside melekler ve şeytanlar çok sürükleyici ve gerçekten güzel bir film 2 kitabınıda okudum mutlaka izlemelisiniz
:beer:
bir film önereceğim
Nicholas Nickleby harika bi' tercih izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum :oldie:

TrowZeeN

Öğretiyorum
film hiçde abartıldıgı kadar deil. ben fazla bi duygusallık göremedim ( sadece sondaki dans ettikleri sahne hariç ) filmin başından sonuna kadar kız diyo vampire öp artık, vampir diyo yok öpersem kendimi tutamam. 6/10

İzledim , New Moon'uda sabırsızlıkla bekliyorum.Şu an gösterimde olan ''Davetsiz-Uninvite'' filmini izlemenizi tavsiye ediyorum.Anna adındaki bir kızın annesinin ölümününden sonra yaşadıklarını ve babasının annesinin eski hemşiresiyle evlenmek üzereyken onu vazgeçirme çabalarını konu alan güzel bir film.

Yukarı Alt