ohaness ! helal olsun
Hocam hoş geldin uzun zamandır uplamıyordun konuyuhalgan1 demiş ki:Selam herkeze tekrardan I m come back ve 2. pc le geldim60 char açılıyor artık şimdiden hayırlı olsun :)
Sagolasın yaw evi taşıdık pc sorun verdi filan derken zar zor kendimi düzeltim şükür şimdi 2. pc 2 hat yaptımFaceMask demiş ki:Hocam hoş geldin uzun zamandır uplamıyordun konuyuhalgan1 demiş ki:Selam herkeze tekrardan I m come back ve 2. pc le geldim60 char açılıyor artık şimdiden hayırlı olsun :)
![]()
ps : Senin yüzünden 2000 honor puan kastım![]()
Monseter aracıydım 1 ay satılmayınca iptal ettimMaserati demiş ki:_MoonStaR_ 'ın fiyatı ne kadar ?
Ve 1M SP kaça kasarsın bana ?![]()
Hoşbulduk gülüm baya zaman oldu dimi yaw:)airjordann demiş ki:hosgeldin abim :)
Pre bitene kadar 1M Sp 'de biter dimi ?halgan1 demiş ki:Monseter aracıydım 1 ay satılmayınca iptal ettimMaserati demiş ki:_MoonStaR_ 'ın fiyatı ne kadar ?
ve sana 1m sp yi 150 e kasarım ama 1 şartla en azından ezik pre alırsan 150 e kasarım sana 7/24 ong sp kasımı yaparık oki.
Çok zor 1 m olmaz ama sanırım 600 ü bulabiliriz 7 / 24 kasilcaği için günlük 20 le 30 k arası kasarsa lvl down biraz uzun sürüyor yoksa 24 saate 700 kesin geçerdik.Maserati demiş ki:Pre bitene kadar 1M Sp 'de biter dimi ?halgan1 demiş ki:Monseter aracıydım 1 ay satılmayınca iptal ettimMaserati demiş ki:_MoonStaR_ 'ın fiyatı ne kadar ?
ve sana 1m sp yi 150 e kasarım ama 1 şartla en azından ezik pre alırsan 150 e kasarım sana 7/24 ong sp kasımı yaparık oki.
Herşeyin hayırlısıMaserati demiş ki:Tamam sorun değil , ben sizinle zaten 2 ay sonra iletişime geçiceğim![]()
Hımm haklısın ama bakmışken hepsine bakınmakda güzel olmuyor mu:)?aLaYi_KaNCiK demiş ki:Yenileri En Sona yada YENİ MESAJ OLARAK ATSAN ARALARA BAKMAKTAN BULUNMUYORbaşarılarr
![]()