TheGameLost demiş ki:
@MiqcroXce

Laa 62 olmussun =)

bende bi oyuna giremedim yahı =) 77 olcam :D
AH AH birde charında yerinde biraksan çoktan bitcekde 1 gün ceza yiyip yiyip duruyon:) Valla bence no problem charın yerinde birakmazsan gidip uniq avina gitersen charın kasılmaz söyleyim:)

Konu bu gün yarın güncellencek ve msn den hariç kimseye kanmayın baya şeyler duydum yazık!

halgan1 demiş ki:
TheGameLost demiş ki:
@MiqcroXce

Laa 62 olmussun =)

AH AH birde charında yerinde biraksan çoktan bitcekde 1 gün ceza yiyip yiyip duruyon:) Valla bence no problem charın yerinde birakmazsan gidip uniq avina gitersen charın kasılmaz söyleyim:)

Abi napyım inat ettim gecen cerbe 115 vurdum ondan onceki gun Ivy kestım Revde gostermedi Isyuyu 90Lvwiz elımden aLdı Lorduda kaptırdım xD napıyım inat :D:D Ama artık uniq yok bi FrapsLada bideomu cekemedım :D

TheGameLost demiş ki:
@MiqcroXce

Laa 62 olmussun =)

hacım hade baqalım kısmet ben ceza meza olmasın dıe char 0 lvl den berı gırmıom :D gırsemde 10 sn sorna cıkıom aman guney gormesın :D

yalnız guney herkes guneyın charını HALGAN_2 deilde

HAL_GAN2 diolar bır karısıklık olmasın the game lost naapıon lan kendını ben guenyım dıemı tanıtıon :D

MiqcroXce demiş ki:
TheGameLost demiş ki:
@MiqcroXce

Laa 62 olmussun =)

hacım hade baqalım kısmet ben ceza meza olmasın dıe char 0 lvl den berı gırmıom :D gırsemde 10 sn sorna cıkıom aman guney gormesın :D

HAL_GAN2 diolar bır karısıklık olmasın the game lost naapıon lan kendını ben guenyım dıemı tanıtıon :D

yok walla oyle hç bisey yapmadım :D:D Ama bana soranlara bizim burdan abim diyorum :D:D

Yanlız dogruda:D:D

TheGameLost demiş ki:
MiqcroXce demiş ki:
TheGameLost demiş ki:
@MiqcroXce

Laa 62 olmussun =)

yok walla oyle hç bisey yapmadım :D:D Ama bana soranlara bizim burdan abim diyorum :D:D

Yanlız dogruda:D:D
turkceme duzeltmek sanamı kaldı euzq :D

ben bu turkcemle memnunum aslında deılımde klavyenın tusları kucuk :D yalnız yanlız ylnz varmı xD

Evet sonunda konuyu güncelledik kusura bakmayın yoğundum bu aralar iyi seyirler.

abi bişi söylücem ayıp olmazsa: )
İlk sayfayı Güncelliyosunda yaptıklarını son sayfayada koysan olabilir mi : )

SilenTNoise demiş ki:
abi bişi söylücem ayıp olmazsa: )
İlk sayfayı Güncelliyosunda yaptıklarını son sayfayada koysan olabilir mi : )
Anladım ben onu ss ni at koyarız ayıpsın:) Valla yer yetmicek diye korkuyom ondan aslinda güzel fikir en sonada işi bitenler diye açayım ne dersin?

Yukarı Alt