Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
aziz871 demiş ki:
brkcn demiş ki:
kesin yeriz ya kesin enayyiyz zaten kesin extraloob bu proyu bulamadı dme yalan arkadşlar yha :D :oldie:
Kardeşim Konuyu İyicene Oku We Öyle Cwp Wer !!
Bu Programı Ben Duydum we Ordaki Video Yu Ben Koymadım Araştırdım Buldum Sende Konuyu Azcık Araştırıp Cwp Yazarsan Sewinirim !!
ben ne yaptım okumadanmı yazdım buraya koyan sen değilmisin ?

brkcn demiş ki:
aziz871 demiş ki:
brkcn demiş ki:
kesin yeriz ya kesin enayyiyz zaten kesin extraloob bu proyu bulamadı dme yalan arkadşlar yha :D :oldie:
Kardeşim Konuyu İyicene Oku We Öyle Cwp Wer !!
Bu Programı Ben Duydum we Ordaki Video Yu Ben Koymadım Araştırdım Buldum Sende Konuyu Azcık Araştırıp Cwp Yazarsan Sewinirim !!
ben ne yaptım okumadanmı yazdım buraya koyan sen değilmisin ?

Kardeşim ben Sizi KazıkLamaya Çalışmıyorum we Kandırmaya da çelışmıyorum Burda Konu Açıyorum Sen Bizi Enayi Yerine Koyuyorsun :S

hiç gerek yok, herkes kafasından bişey sallamış :D

Bunu yazıyorum sonra konuya kilit :

- Bunun nasıl yapıldığı drew benton tarafından yazılmıştı, adamın yaptığı, okudu yaptı.

Şimdi EDX33 açıyoruz, sro ya onla giriyoruz, sonra analyser ile goldumuzun olduğu yeri buluyoruz, sonra orayı 999.999.999.999 ile değiştiriyoruz (ki EDX33 ile bu o kadar kolayki... :wink1: )

Sonra I ya basıyoruz, aaa ne tesadüf, paramız 999.999.999.999 oldu

Şimdi alışveriş yapmaya gidiyoruz. Videoyu HQ olarak izlediğimizde birde bakıyoruzki : adam alışveriş yapmıyorki... sadece almak için inventory e aktarıyor, pencere açık kalıyor. Confirm e basmıyor bile, ve ne tesadüfse NPC de buy item a basınca NPC den atıyor... Sizcede bu biraz garip değilmi, hayır değil :mrgreen:

Sonra SRO ya res atıyor. Peki girince neden girme ekranından loading e vs. göstermiyor ?

Size pk2 edit yapıp lvl 1 chara 9D armor + garment set giydiririm ^^. Birşey değil yani bu. Uzatmaya gerek yok, kilit :wink1:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt