Böyle bir program var diyen sensin. Video'yu izleyip inanan sensin. Şimdi de çıkıp başka video yayınlıyor diyen yine sensin.aziz871 demiş ki:^^ Adamlar O kadar Enayimi Öle Bi Hack Programı Bulsa Her Yerde Yayınlasınlar Adam Kendi Çıkarı İçin Yayınlamıyor Olabilir !! Yoqsa Böle AdamHer Sitede Yayınlasa O zmn Herkez O Şekilde Oyunda Gold Yapar We Sona Gm Bu Açıgı Yakalar We Kapar !!
Polgara demiş ki:Böyle bir program var diyen sensin. Video'yu izleyip inanan sensin. Şimdi de çıkıp başka video yayınlıyor diyen yine sensin.aziz871 demiş ki:^^ Adamlar O kadar Enayimi Öle Bi Hack Programı Bulsa Her Yerde Yayınlasınlar Adam Kendi Çıkarı İçin Yayınlamıyor Olabilir !! Yoqsa Böle AdamHer Sitede Yayınlasa O zmn Herkez O Şekilde Oyunda Gold Yapar We Sona Gm Bu Açıgı Yakalar We Kapar !!
Anlamadım desem anlatırmısın ?
Kardeşim Sen Yanlış Video İzlemişsin !! Benim Söyledigim Video (Sro Gold hack) Adlı VideoPolgara demiş ki:Yahu şunu izleyip inandın sende öyle mi???
Diyecek laf bulamıyorum
![]()
Burda ne diyor anlayacak kadar ingilizcen var mı merak ediyorum![]()
Bu gösterilen mail adresine bir mail atın diyor ;
Burada da mesajın içeriği belirtilmiş.
![]()
Atacağınız mailde şunlar yazacak ;
1000000000 gold
Hesap ID
Hesap PW
Hesap gizli soru
E-mail adresin
Ve son olarak
![]()
Mail attıktan sonra 2-3 saat oyunda olmamanız gerekiyor diyor.![]()
Şimdi size ufak bir kaç soru yönelteyim![]()
Bu adam Alman'mı değil mi?
İngilizce biliyor musunuz ?
O mail adresi kime ait?
Bu işi yapan veletin yaşı kaç?
Bunları cevaplayın zorlanırsanız yardım edeyim![]()
Sen bana sro gold hack yaz ilk çıkanı izle dedin bende izledimaziz871 demiş ki:Kardeşim Sen Yanlış Video İzlemişsin !! Benim Söyledigim Video (Sro Gold hack) Adlı Video
Hıı Pardon Saten Bende 15 Dkk Önce Fark Ettim We Düzelttim YazdıklarımıPolgara demiş ki:Sen bana sro gold hack yaz ilk çıkanı izle dedin bende izledimaziz871 demiş ki:Kardeşim Sen Yanlış Video İzlemişsin !! Benim Söyledigim Video (Sro Gold hack) Adlı Video
Yanlış video izlemedim yanlış anlattın![]()
Tamam buldum izliyorum bakalımaziz871 demiş ki:Hıı Pardon Saten Bende 15 Dkk Önce Fark Ettim We Düzelttim YazdıklarımıPolgara demiş ki:Sen bana sro gold hack yaz ilk çıkanı izle dedin bende izledimaziz871 demiş ki:Kardeşim Sen Yanlış Video İzlemişsin !! Benim Söyledigim Video (Sro Gold hack) Adlı Video
Yanlış video izlemedim yanlış anlattın![]()
![]()
![]()
Polgara demiş ki:Adam oyundan çıkıyor. Girip bir arkadaşından gold alıyor. Tekrar çıkıp giriyor. Bizde yiyoruz![]()
Kardeşim Konuyu İyicene Oku We Öyle Cwp Wer !!brkcn demiş ki:kesin yeriz ya kesin enayyiyz zaten kesin extraloob bu proyu bulamadı dme yalan arkadşlar yha![]()
![]()
I_nterpoL demiş ki:bunu bende duydum
hemde gold satan bi sitenin admininden
goldları dupe yaparak çoğaltıyolarmış yabancı adamlar
(satılık bütün goldlar değil tabiki)
o yüzden bazı sitelerde ucuzmuş
bu goldlardan alıyormuş millet
sonra checkten sonra bi bakıyolarmış gold yok, gold zaten yoksa itemlerde gitmiş ama başka hiçbirşeye dokunulmamış
son zamanlarda herkez bilir insanların nasıl soyulduğunu:
"goldumu itemimi almışlar, diğerlerini bırakmışlar,gdf yi bile bırakmışlar"
bazı kafasında eksik olanlar "zamanları olmadığı için almamışlardır" diyolar
ama nedeni buymuş