Takımı
Besiktas
Ya warrior warlock çar iyi hoşta adamı istersen dokundurmuyosun ama bug kullananlar var sinir ediyor insanı 2h'ta pek iyi olmayınca kesemiyosun o nedenle rogue warlock yapayım diyorum nasıl olur

Duygusuzz demiş ki:
Ya warrior warlock çar iyi hoşta adamı istersen dokundurmuyosun ama bug kullananlar var sinir ediyor insanı 2h'ta pek iyi olmayınca kesemiyosun o nedenle rogue warlock yapayım diyorum nasıl olur
warlock dediğin rogue olur zaten.Bug kullansa bile crite bakar :headbang:

Takımı
Besiktas
Hi guys. 3 Haftadır cumartesi ve pazar günleri yarımşar saat araba kullanıyorum, acayip hevesliyim bu işe çok hoşuma gidiyor yahu. :headbang:

Takımı
Besiktas
Zippy demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:
warlock dediğin rogue olur zaten.Bug kullansa bile crite bakar :headbang:
Öyle yapim dimi oyunda herşey beleş zaten peygamber sabrı ile +19 dagger basar %76 crit geçirir keyfime bakarım :D

Takımı
Besiktas
Zippy demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:
Öyle yapim dimi oyunda herşey beleş zaten peygamber sabrı ile +19 dagger basar %76 crit geçirir keyfime bakarım :D
+19 nedir la nası bi server o 8O
Free silk olunca birde Fight B grade +8 item 1 gold'a npc'de olunca haliyle basan oluyor :D birde +4 adv var tabi onu unutmamak lazım :D
Ps:Daha +13 e çıktım en fazla :)

Yukarı Alt