Buzlu JD nin tadı farklı oluyor yaLordzek demiş ki:12 mart 2011Autumn demiş ki:Hani benim Buzlu JD'm?
holmes was here
bu adam buzlu JD aşığı![]()

@Duygu
özlemişim bu tadı sağol

Buzlu JD nin tadı farklı oluyor yaLordzek demiş ki:12 mart 2011Autumn demiş ki:Hani benim Buzlu JD'm?
holmes was here
bu adam buzlu JD aşığı![]()
ben limonatadan başka bişey bilmemNiNCaSu demiş ki:Özgür sen barmen ol he![]()
Nane limon olmuş ama oDuygusuzz demiş ki:Özgür Bey'e Özel olarak hazırlandı buyrun![]()
![]()
Nane ayrı bir sertlik verir boşverNiNCaSu demiş ki:Nane limon olmuş ama oDuygusuzz demiş ki:Özgür Bey'e Özel olarak hazırlandı buyrun![]()
![]()
![]()
Arkadaşa benden portakal suyugreyfurt demiş ki:ben geldim gızlar
biz kardeşlerimizin suyunu içmeyiz ağa !Autumn demiş ki:Arkadaşa benden portakal suyugreyfurt demiş ki:ben geldim gızlar
Portakal suyu sevmemiş gibi süt verelimAutumn demiş ki:Arkadaşa benden portakal suyugreyfurt demiş ki:ben geldim gızlar
yeni mi buDuygusuzz demiş ki:Özgür Bey'e Özel olarak hazırlandı buyrun![]()
![]()
Paristeki Nothing Else Matters'ın öncesindeki solo Kirk'ün attığı soloya bitiyorumWax Whine demiş ki:İyi geceler dostlar
Benden gelsin hepinize
Ispanyol tarzına benzer bir solo atmıstı ve bence de en güzel sololarından biri idi nothing else mattersta lakin degistirdi soloyu ve 2 yıldır bu soloyu atıyor arada dogaclama da katarakAutumn demiş ki:Paristeki Nothing Else Matters'ın öncesindeki solo Kirk'ün attığı soloya bitiyorumWax Whine demiş ki:İyi geceler dostlar
Benden gelsin hepinize
![]()
![]()
Selam dostummrfluu demiş ki:Cevap gelmemesi umuduyla selam atıyorum mübarekler :(
ben almıyım onurcugum saoolWax Whine demiş ki:İyi geceler dostlar
Benden gelsin hepinize