![]() |
Ben Maskeyle çıkıp milleti korkutuyodum bi arafrityus demiş ki:Kamera almam lazım omegledeki hayranlarım özlemiştir saçlarda uzamaya başladı azcık :)
fıdıl neydin ne oldun bi aralar motora arabaya binerdin bugün gittin depodan bisikleti aldın patlak tekerlerini yaptırdınkurtanovic demiş ki:Usko bitti fakirlik geldi..
Ne oldum demiycem ne olucam diycen :)Privacy demiş ki:fıdıl neydin ne oldun bi aralar motora arabaya binerdin bugün gittin depodan bisikleti aldın patlak tekerlerini yaptırdınkurtanovic demiş ki:Usko bitti fakirlik geldi..
hey gidi senin knight oynadığın günler![]()
senin içinMirage demiş ki:Zippy sen her mesaj yazdığında imzana 5-15 sn arası bakakalıyorum :(
haha görmemişim mesajını. Demekki işini gayet güzel yapıyoMirage demiş ki:Zippy sen her mesaj yazdığında imzana 5-15 sn arası bakakalıyorum :(
kurtanovic demiş ki:Yapacak bsi yoh artih gencler aalinda takrar baslama sadece moradon fikri hevesi hep var ama sol yanimda duracak biri lasm gencler var mi para kazanmak isteyennn?
Üşenmedin bunla uğraştın yani şimdi senPrivacy demiş ki:senin içinMirage demiş ki:Zippy sen her mesaj yazdığında imzana 5-15 sn arası bakakalıyorum :(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()