Neden yüklenmiyor ki?Privacy demiş ki:Format attıktan sonra pbyi 4.kez indiriyorum bu sefer yuklenmeden kapatmicam.
Ayrıca adımın Barbaros olduğuna utandım

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Neden yüklenmiyor ki?Privacy demiş ki:Format attıktan sonra pbyi 4.kez indiriyorum bu sefer yuklenmeden kapatmicam.
kapamaPrivacy demiş ki:Aslına bakarsan yukleniyor ama ben indirdikten sonra daha sonra yuklerim diye kendi download managerini kapiyorum.Istdigimde de indirdigi dosyalari bulamiyorum![]()
Selamlar. Güzel oynuyorsun Haxball'ı sen de. Bir kisi daha bulup site adına takım kursak güzel eglence cıkar sankiClochard demiş ki:Selamlar.![]()
Acemisin SenWax Whine demiş ki:Selamlar. Güzel oynuyorsun Haxball'ı sen de. Bir kisi daha bulup site adına takım kursak güzel eglence cıkar sankiClochard demiş ki:Selamlar.![]()
![]()
olum sen yokken adamla 3vs1 yapıyoduk pazara gönderiyodu bizi :/cqloss07 demiş ki:Acemisin SenWax Whine demiş ki:Selamlar. Güzel oynuyorsun Haxball'ı sen de. Bir kisi daha bulup site adına takım kursak güzel eglence cıkar sankiClochard demiş ki:Selamlar.![]()
![]()
![]()
Acemiyim Demişti Bana :(Privacy demiş ki:olum sen yokken adamla 3vs1 yapıyoduk pazara gönderiyodu bizi :/
Her sakallıyı deden sanmacqloss07 demiş ki:Acemiyim Demişti Bana :(Privacy demiş ki:olum sen yokken adamla 3vs1 yapıyoduk pazara gönderiyodu bizi :/![]()
![]()
Privacy demiş ki:Her sakallıyı deden sanmacqloss07 demiş ki:Acemiyim Demişti Bana :(Privacy demiş ki:olum sen yokken adamla 3vs1 yapıyoduk pazara gönderiyodu bizi :/![]()
![]()
her dedeyide sakallı sanmaPrivacy demiş ki:Her sakallıyı deden sanmacqloss07 demiş ki:Acemiyim Demişti Bana :(Privacy demiş ki:olum sen yokken adamla 3vs1 yapıyoduk pazara gönderiyodu bizi :/![]()
![]()
her sanma sakallı dedeyifrityus demiş ki:her dedeyide sakallı sanma