dedem sensin kolay qelsin xdxdéTheHeaven demiş ki:her sanma sakallı dedeyifrityus demiş ki:her dedeyide sakallı sanma
dedem sensin kolay qelsin xdxdéTheHeaven demiş ki:her sanma sakallı dedeyifrityus demiş ki:her dedeyide sakallı sanma
Alın Bunu BurdanPrivacy demiş ki:dedem sensin kolay qelsin xdxdéTheHeaven demiş ki:her sanma sakallı dedeyifrityus demiş ki:her dedeyide sakallı sanma
Hoş geldin :)arveleson demiş ki:Uzun bir aradan sonra tekrar gece kuşlarına yazmak... Duygulandım. Beni hatırlayan varmı burda?
Hatırladımarveleson demiş ki:Uzun bir aradan sonra tekrar gece kuşlarına yazmak... Duygulandım. Beni hatırlayan varmı burda?
Hoşbulduk diyicemde 1-2 saatır siteyi geziyorum biraz adapte oliyim diye hiç ne eski muhabbetler ne eski etkinlikler kalmış. Varsa yoksa private sro olmuş. İnşallah yazın buralar şenlenirde akarız ortamlaraNina Ricci demiş ki:Hoş geldin :)arveleson demiş ki:Uzun bir aradan sonra tekrar gece kuşlarına yazmak... Duygulandım. Beni hatırlayan varmı burda?
Selam olsunClochard demiş ki:Hatırladım![]()
Fülütyusum sen hala buralardamısın lol'de falanda göremiyorum seni servermı değiştirdin ?frityus demiş ki:Furkan git başımdan![]()
Westteyizde ne zamandır girmiyorum kardeşim sroda bi swye başladık takılıyoruz :)arveleson demiş ki:Fülütyusum sen hala buralardamısın lol'de falanda göremiyorum seni servermı değiştirdin ?frityus demiş ki:Furkan git başımdan![]()
Sernet arenadayız bizde baya ilerledi sro yeni başlayanlar çok eziliyorarveleson demiş ki:Hangi sw'desiniz bende şimdi 2-3tane private server indiriyodum baya oldu özledim sro oynamak istiyorum. Nerdesiniz ?
Unknown mangyang olayı varmış orada. Büyün kolaylık gerçektenfrityus demiş ki:Sernet arenadayız bizde baya ilerledi sro yeni başlayanlar çok eziliyor![]()
a.slmlarClochard demiş ki:Selamlar
barb buna bir çözüm bulLordzek demiş ki:a.slmlarClochard demiş ki:Selamlar![]()