Günaydın arkadaşlar :curtain:

Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Collapse demiş ki:
Kızla uzun süredir (2-3 ay)1- 2 haftada bir otobüs durağında karşılaşıyoruz nadiren işe 8de giderim o yüzden pek karşılaşmıyoruz ama durakta ve otobüste onlarca kere göz göze geliyoruz.. Ben hep kulaklık kulağımda müzik dinleyerek yolu izlerim ve otobüse kalabalıktan sonra binerim kız önce biniyor benden 2-3m ilerde duruyor daha sonraki duraklarda malum tıka basa dolduğu için arkadan binenler oluyor akbil uzatıyorlar akbil uzatmak için döndüğümde pat kızla göz gözeyim tesadüf diyorum önüme bakmaya devam ediyorum sonraki durakta yine ve yine ve yine..

Bi keresinde otobüsten inenler oldu yanına kadar ilerleyip durdum bu sefer tedirgin oldu galiba benden tarafa hiç bakamadı sabit durdu ben inene kadar. En son karşılaşmamızda kızın hemen arkasından bindim ve kulaklıklarımı çıkarttım onları dinliyorum ama çok kısık konuştular bi isim falan duyamadım :( Bu sırada gene akbiller önden arkaya arkadan öne gidip geliyor ben kıza veriyorum o geri bana veriyor, verirken çekiniyordu sanki.. Bi anlam veremedim o da benim gibi ona baktığımı düşünüpmü bakıyor yoksa hoşlanıyor mu benden ?

Ve son karşılaşmamızda kızın Barbara Palvin'e benzediğini fark ettim Gözler mavi çehresi aynı, ten rengi aynı, dudakları falan çok benzer buda kıza ilgi duymama yettide arttı bile uzun lafın kısası aşık oldum :!!&%&!
Hocam sıkılmadan okudum deli cesareti gösterip konuşmayı denesen ? summer6:

Bugünde konuşamadım şimdi eve geri döndüm, bi işim olmadığı halde 7:30da kalkıp durağa gidiyorum var mı böyle bişey ya :D Durağa geldiği gibi otobüs geldi ve binip gitti sadnessla1

/Closed

iyi geceler, yarın 7:30da otobüs durağında randevum var yine :D Uyumam lazım.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Takımı
Fenerbahce
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Collapse demiş ki:
iyi geceler, yarın 7:30da otobüs durağında randevum var yine :D Uyumam lazım.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Allah'ım nolur konuşsun artık şu kızla pray:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Deprem mi oldu yoksa bana mi oyle gelsi :)

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme:

Advance

Diğer sitelerin yöneticilerini görüyorum da gül gibi yönetimi var bu sitenin diyorum bazen :lol:

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kemalist demiş ki:
Deprem mi oldu yoksa bana mi oyle geldi :)

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Lamba sallandıysa garanti olmuştur hacım. :nod:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Tır geçmiştir evin yanından :D Carrefor Maltepede bina hergün sallanıyor yapılan açıklama bina yerine oturuyomuş :D

Yukarı Alt