Takımı
Besiktas
/Bugün maç günü, muhabbetimizi yapalım diye istisna olarak erkenden açıldık.

Lemonade demiş ki:
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Collapse demiş ki:
muhabbet SroP NWO Guild chatte :D
O nasıl bir imzadır ya :buddha:
çok tatlı ya ölürüm.. o kıza aşık oldum galiba çok benziyor yarın uykuma kıyıp onu takip edicem

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Collapse demiş ki:
Lemonade demiş ki:
Collapse demiş ki:
muhabbet SroP NWO Guild chatte :D
O nasıl bir imzadır ya :buddha:
çok tatlı ya ölürüm.. o kıza aşık oldum galiba çok benziyor yarın uykuma kıyıp onu takip edicem

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ne takibi abi git konuş :D Zamanında az takip etmedim inan hiç bir b.ka yaramıyor :D

Özgür imzamı çalmışsın :D Olmadı bak :D

Abi ya kız liseye gidiyorsa? Sivil giyiniyor ve küçük gösteriyor 18- ise kestirmeden unutacam başka çaresi yok :(

Kızla uzun süredir (2-3 ay)1- 2 haftada bir otobüs durağında karşılaşıyoruz nadiren işe 8de giderim o yüzden pek karşılaşmıyoruz ama durakta ve otobüste onlarca kere göz göze geliyoruz.. Ben hep kulaklık kulağımda müzik dinleyerek yolu izlerim ve otobüse kalabalıktan sonra binerim kız önce biniyor benden 2-3m ilerde duruyor daha sonraki duraklarda malum tıka basa dolduğu için arkadan binenler oluyor akbil uzatıyorlar akbil uzatmak için döndüğümde pat kızla göz gözeyim tesadüf diyorum önüme bakmaya devam ediyorum sonraki durakta yine ve yine ve yine..

Bi keresinde otobüsten inenler oldu yanına kadar ilerleyip durdum bu sefer tedirgin oldu galiba benden tarafa hiç bakamadı sabit durdu ben inene kadar. En son karşılaşmamızda kızın hemen arkasından bindim ve kulaklıklarımı çıkarttım onları dinliyorum ama çok kısık konuştular bi isim falan duyamadım :( Bu sırada gene akbiller önden arkaya arkadan öne gidip geliyor ben kıza veriyorum o geri bana veriyor, verirken çekiniyordu sanki.. Bi anlam veremedim o da benim gibi ona baktığımı düşünüpmü bakıyor yoksa hoşlanıyor mu benden ?

Ve son karşılaşmamızda kızın Barbara Palvin'e benzediğini fark ettim Gözler mavi çehresi aynı, ten rengi aynı, dudakları falan çok benzer buda kıza ilgi duymama yettide arttı bile uzun lafın kısası aşık oldum :!!&%&!

Anlatamadım galiba ben sadece akbil uzatırken o tarafa bakıyorum yoksa dünyadan kopmuş bi vaziyette kulaklık kulağımda müziğim son ses yola dalıp giderim :)

Yukarı Alt