avatar ve imza süper hacımXenas demiş ki:selamlarrr ^^

bana bi intro yapar mısın o küçük yazılarda professional video designer yazıyo %1500 büyültüp okumayı başardım

avatar ve imza süper hacımXenas demiş ki:selamlarrr ^^
eyw broLordzek demiş ki:avatar ve imza süper hacımXenas demiş ki:selamlarrr ^^
bana bi intro yapar mısın o küçük yazılarda professional video designer yazıyo %1500 büyültüp okumayı başardım![]()
beklemedeyim o zamanXenas demiş ki:eyw broLordzek demiş ki:avatar ve imza süper hacımXenas demiş ki:selamlarrr ^^
bana bi intro yapar mısın o küçük yazılarda professional video designer yazıyo %1500 büyültüp okumayı başardım![]()
şimdi bi tane cnm sıkıldı diye bi cerberus videosu hazirliyorum bitsin bi ayar çekeriz bro
![]()
aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatühüAutumn demiş ki:Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Naptın abiLordzek demiş ki:aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatühüAutumn demiş ki:Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bildiğin izlemelikXenas demiş ki:a.selam h.geldiniz :)
@lordzerk hocam nasıl bir intro olsun ? şarkı seçimi nasil olsun ? sade mi olsun janjanlımı olsunona göre projemizi çizelim yani ^^
sdafgads google'dan selamlarAutumn demiş ki:Naptın abiLordzek demiş ki:aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatühüAutumn demiş ki:Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
daha önce combat arms için şöyle bi videom vardi hocamLordzek demiş ki:bildiğin izlemelikXenas demiş ki:a.selam h.geldiniz :)
@lordzerk hocam nasıl bir intro olsun ? şarkı seçimi nasil olsun ? sade mi olsun janjanlımı olsunona göre projemizi çizelim yani ^^
Point blank için istiyorum yani silahlı ateşli patlarlı birşey olursa makbule geçer
onunda ` var sadece alt+ virgülXenas demiş ki:tamamdir bro yaparim bişeyler ^^ Nick aynimi pb de ?
aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatühü ebeden daimenWindy demiş ki:Selam kuşlar