Lordzek demiş ki:
Lemonade demiş ki:
barbaros onu bunu birakta son 1 haftadir pb de acayip bi performans düşüklüğü yasiyordum, dün geceden itibaren yine eski halime geldim nese:
oyuna girde oyna o zaman biraz :D
yüksek aim de oynadigimdan aug kullanamiyordum simdi aimi dusurdum augla terminator gibiyim. senin alt-4 ve alt-5 makrolarini sık sık kullaniyorum :lol:

Lemonade demiş ki:
Lordzek demiş ki:
Lemonade demiş ki:
barbaros onu bunu birakta son 1 haftadir pb de acayip bi performans düşüklüğü yasiyordum, dün geceden itibaren yine eski halime geldim nese:
oyuna girde oyna o zaman biraz :D
yüksek aim de oynadigimdan aug kullanamiyordum simdi aimi dusurdum augla terminator gibiyim. senin alt-4 ve alt-5 makrolarini sık sık kullaniyorum :lol:
sildim onları en sonunda :D sens. kaçta oynuyosun ben 0.25'de çok rahatım p90la paso hs akıyorum hangarda :D

Lemonade demiş ki:
0.35 e dusurdum 0.60 dan adim adim indirdim 35 te p90 denemedim aug akıyo :D
p90'ı tam karşıdan gelen adamın boynuna tutarsan ölüm makinesi olursun bide tabana kuvvet sıkmayacaksın teker teker

Lemonade demiş ki:
Lordzek demiş ki:
Lemonade demiş ki:
0.35 e dusurdum 0.60 dan adim adim indirdim 35 te p90 denemedim aug akıyo :D
p90'ı tam karşıdan gelen adamın boynuna tutarsan ölüm makinesi olursun bide tabana kuvvet sıkmayacaksın teker teker
NGL lere ozenerek p90 da ustalasmayi hep istemisimdir zaten :D
NGL'ne olum yarın bireysel turnuvaya katılıyorum ben ordan şampiyon olarak dönerim heralde :detective:

Yukarı Alt