oyuna girde oyna o zaman birazLemonade demiş ki:barbaros onu bunu birakta son 1 haftadir pb de acayip bi performans düşüklüğü yasiyordum, dün geceden itibaren yine eski halime geldim![]()
yüksek aim de oynadigimdan aug kullanamiyordum simdi aimi dusurdum augla terminator gibiyim. senin alt-4 ve alt-5 makrolarini sık sık kullaniyorumLordzek demiş ki:oyuna girde oyna o zaman birazLemonade demiş ki:barbaros onu bunu birakta son 1 haftadir pb de acayip bi performans düşüklüğü yasiyordum, dün geceden itibaren yine eski halime geldim![]()
![]()
sildim onları en sonundaLemonade demiş ki:yüksek aim de oynadigimdan aug kullanamiyordum simdi aimi dusurdum augla terminator gibiyim. senin alt-4 ve alt-5 makrolarini sık sık kullaniyorumLordzek demiş ki:oyuna girde oyna o zaman birazLemonade demiş ki:barbaros onu bunu birakta son 1 haftadir pb de acayip bi performans düşüklüğü yasiyordum, dün geceden itibaren yine eski halime geldim![]()
![]()
![]()
p90'ı tam karşıdan gelen adamın boynuna tutarsan ölüm makinesi olursun bide tabana kuvvet sıkmayacaksın teker tekerLemonade demiş ki:0.35 e dusurdum 0.60 dan adim adim indirdim 35 te p90 denemedim aug akıyo![]()
eziiiiq xdNina Ricci demiş ki:Crossfire'a gelin.
NGL lere ozenerek p90 da ustalasmayi hep istemisimdir zatenLordzek demiş ki:p90'ı tam karşıdan gelen adamın boynuna tutarsan ölüm makinesi olursun bide tabana kuvvet sıkmayacaksın teker tekerLemonade demiş ki:0.35 e dusurdum 0.60 dan adim adim indirdim 35 te p90 denemedim aug akıyo![]()
NGL'ne olum yarın bireysel turnuvaya katılıyorum ben ordan şampiyon olarak dönerim heraldeLemonade demiş ki:NGL lere ozenerek p90 da ustalasmayi hep istemisimdir zatenLordzek demiş ki:p90'ı tam karşıdan gelen adamın boynuna tutarsan ölüm makinesi olursun bide tabana kuvvet sıkmayacaksın teker tekerLemonade demiş ki:0.35 e dusurdum 0.60 dan adim adim indirdim 35 te p90 denemedim aug akıyo![]()
![]()
?Lordzek demiş ki:eziiiiq xdNina Ricci demiş ki:Crossfire'a gelin.
oyun diyorumNina Ricci demiş ki:?Lordzek demiş ki:eziiiiq xdNina Ricci demiş ki:Crossfire'a gelin.