sanırım arkadaşımız vermiş ti bir video da adam tamamlıyor keyleri nova sword alıyor du ama A tipiydi B ile bilgim yok birşey duydum B klas la ilgili onlar forgetten world de yerden düşecek diye çok nadir olacamış +9 değerinde diye duymuştum pek emin değilim bende herşey uydurmasyon:=)=) ama A dan emnim

Pride demiş ki:
Forgetten Worlde nasıl gideceğim?
oyunda kırmızı taşlar çıkıyor kastığın yerde onu kesiyorsun Envy olarak mob çıkıyor onları da kestikten sonra sana key düşüyor Dimension Hole diye town a gidip onu basıyorsun forgotten world de oluyorsun :thumbsup:

Hocam onlarda 1ile 8 veya 1ile 11dg demek istemıyor ornegın 8dg ıcın 1tane 8dg sun weapon demek ıstıyor 64sunu 3günde alarak 1.yim:D

arkaşlar ben hala anlamadım şimdi ben bu silahı alabilme için hangi görewi ve görewleri almam gerekiyo yoksa sadece sanş işimi onu düşürmek

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
beyler anlaşılmayacak birşey yok 4 tane görev var hangi lvl daysan o görevi alacaksın ve 8 tane koleksiyon kitabı toplamaya çalışacaksın veya satın alacaksın sonrasında 8 kitap toplanınca görevi teslim edip silahını alacaksın.

extraloob demiş ki:
beyler anlaşılmayacak birşey yok 4 tane görev var hangi lvl daysan o görevi alacaksın ve 8 tane koleksiyon kitabı toplamaya çalışacaksın veya satın alacaksın sonrasında 8 kitap toplanınca görevi teslim edip silahını alacaksın.
oOoOoOo Fena!!!! itemini alıcaksınnn :))

valla arkadaşlar yorumlarınızı okuyunca account açıp cevap vereyim dedim:)
11d mısır seti silah isteyen kin denizi kolleksiyonunu oluşturucak 8 kitabı bulsun sadece bu kadar
görevi verirken istediği set A silahı nova halde alabilicek
B vermiyo görev B uniqden düşücekmiş
A verdiğine inan mayan varsa odin serverine girip bi baksın 30.12.2010 itibari ile odinde 2 tane A nova staf 1 tane A nova TwoHand kılıç 1 tane A shild 1 tanede A dagger var merak eden girsin baksın saygılar..

peki B itemi nasıl alabiliriz yani A yerine ben B görevlerini yapacam onun için

extraloob demiş ki:
Peki benım bır sorum olacak mısal 90 lvl olan bırı levelıne göre görev yaptı ve sılahı almıssa ,101+ oldugu zamanda 11 degre sılah ıcınde görev alabılıyormu?

YAVUZ16 demiş ki:
extraloob demiş ki:
Peki benım bır sorum olacak mısal 90 lvl olan bırı levelıne göre görev yaptı ve sılahı almıssa ,101+ oldugu zamanda 11 degre sılah ıcınde görev alabılıyormu?
Evet alabilirsin.

8 degree sun silah içi gerekli kolleksion parçalarının isimleri aşağıdadır

Red Tears
Western Scriptures
Togui Mask
Dull Kicthen Knife
Spell Paper
Red Talisman
Elder Staff
Puppet

ben tamamladım ve aldım 64 lvl sun silahı +0 hali 72 lvl +3 büyülü atagı %42 olan silahı eziyor

ya simdi bende boyut deliği togui köyü diye bisey var dün gece bota bırakmıstım sabah bundan iki tane vardı invertoride.. birisini actım ne ise yarıyor diye tıkladım bi yere ısınlandım.. eart ghost'a benzeyen biseyler vardı orda.. bende ne sikik bir yer burası dedim :D geri baseye dönüp tarim feryide kasmaya dewam ettim. kac gündür dikkatimi ceken sey, 40 lv envy diye fareye benzeyen yaratıklardan geliyor sürekli.. hatta bi ara 140 lv'e denk geldim. tek attı bana. uruchi cıkmıs herhalde burda diyordum kendi kendime.. bunlarda yanında türeyen yaratıklar diyordum.. simdi bendeki bu inventoride mavi tas var togui köyü diyor.. ben napcam simdi? ne yapmam gerekiyor. 40 levele gircem az kaldı..

antalya32 demiş ki:
8 degree sun silah içi gerekli kolleksion parçalarının isimleri aşağıdadır

Red Tears
Western Scriptures
Togui Mask
Dull Kicthen Knife
Spell Paper
Red Talisman
Elder Staff
Puppet

ben tamamladım ve aldım 64 lvl sun silahı +0 hali 72 lvl +3 büyülü atagı %42 olan silahı eziyor
teşekkürler arayıpta bulamadığım şey :dance:
benim ezik farm wizi için tamda lazım olan makara:

extraloob demiş ki:

Peki tamam da 8Kitap Toplayalımda Nasıl toplıcaz yani ? Ben bu görevi nasıl başlayıp nasıl tamamlayıp o silahlardan alabilirim Ne canavarı kesicem pt ile gitmek şart mı?Şans ile mi? Yoksa bilmem kaç mob kesincemi ?Sadece unique moblardan mı çıkıyor? Normal quest itemi gibi yeremi düşüp biz onu alıcaz? nedir yani..Oyuna ara verdim tekrar başladım hiç birşey bilmiyorum bu Update hakkında o yüzden yardımcı olursanız hani..sevinirim ( :

Yukarı Alt