Şimdi o görevi yaptım diyelim 1-9 degree arası sun vereni teslim edince bana sunu direk veriyormu yoksa başka bişeyler daha yapıyormuyuz ?

1-9 ve yahut 1-11 değil anlatımda atlanan bir şey olmuş 1 tane 8 dg vs. silah seçebilirsin.
charın çinli ise tüm çinli silahları karşına çıkıyor ve istediğini seçiyorsun ya da avrupalı ise sadece avrupa silahlarından istediini seçiyorsun

Mateso demiş ki:
1-9 ve yahut 1-11 değil anlatımda atlanan bir şey olmuş 1 tane 8 dg vs. silah seçebilirsin.
charın çinli ise tüm çinli silahları karşına çıkıyor ve istediğini seçiyorsun ya da avrupalı ise sadece avrupa silahlarından istediini seçiyorsun
Şimdi bu görevi aldım diyelim girdim forgettene görevi bitirdim hemen gidip alabiliyorum demi başka ek birşey yapmyorum ?

Bir sey sorucam 10 dg 7 tane topladım Tam olarak isimlerini yazabılıcek bi arkadas var mı bana

Benim Topladıklarım:
Silver Pendant
Cobalt Emerald
Logbook
Lowe Letter
Portrait of a Women
Jewelry box
Mermaid's tears
Bundan baska ne var bulamadım bi turlu ismini yardımcı olabılıcem bi ark arıorum

ya forgotten worlda giriyorum gemi enkazına 108 lvl eliteler cıkıyor onları kesmek zorundamıyım ileyleyebilmek için

Öncelikle iyi akşamlar. Flame Mountain görevleri arasında '' honghaea's conspiracy '' adlı bir görev var ki ödül olarak 9 dg sos weapon veriyor. Ancak Hotan Hunter npcsine gittiğim zaman bu görevi, görevler arasında göremiyorum ve alamıyorum(75 Lv çar ile). Görevi alabilen biri varsa ve yardım ederse çok iyi olur.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
görevler sırasıyla yapılıyordur belki ondan önce görev var mı soru:

yha bn 8dg talismanları tmmladm 2 tane kaldı .d 24 lvlmde bu qörev kac lvlde qelck?

peki geminin içinde gideceğimiz odaları yerleri resimli anlatabılırmısınız 1oda 2oda 3 oda 4 oda dıye?

Yukarı Alt