Ploutos Marsın Scammerıextraloob demiş ki:iLoveB1tchs demiş ki:way be Mars Serverının Scammerıne bak konu açmış eline sağlık
o hangisi![]()
Ploutos Marsın Scammerıextraloob demiş ki:iLoveB1tchs demiş ki:way be Mars Serverının Scammerıne bak konu açmış eline sağlık
o hangisi![]()
aa benim niye haberim yok allah allah. kanıtla ?iLoveB1tchs demiş ki:Ploutos Marsın Scammerıextraloob demiş ki:iLoveB1tchs demiş ki:way be Mars Serverının Scammerıne bak konu açmış eline sağlık
o hangisi![]()
1 ile 10 veya 1 ile 11 arası değil. Bir adet 10 degree ve bir adet 11 degree..Ploutos demiş ki:- Resim Silinmiş.
Görevin ÖzellikleriÖDÜL :1 ile 9 Degree arası Seal Of Sun weapon verir.
Görevin ÖzellikleriÖDÜL :1 ile 10 Degree arası Seal Of MOON weapon verir.
Görevin ÖzellikleriÖDÜL :1 ile 11 Degree arası Seal Of Nova weapon verir.
[Yazıyor ama büyük ihtimalle A veya B grade Egypt Weapons alacağız Kesin bi bilgim yok ]
KESECEĞİNİZ MOB :Sereness - Treasure Box Monster- Resim Silinmiş.
kime sorsam ? kimmiş o bak şimdi merak ettim.iLoveB1tchs demiş ki:gözümün önünde stall açtın adam 999m ye + 999m çekti snn stalından adama ß Grade Sox weaponunu vermedin Marsta Kime sorsan snn içn aynı şeyi diyo ztn bide inkar mı ediyosun
böyle asılsız şeylerle gelmeyin karşıma. kimsenin scammer filan dediği yok bu 1.iLoveB1tchs demiş ki:Gel Alex North a Stroge gösteriyim
toplamda 8 kart olması ve 8 farklı seviye olması belki sana oyle düşündüyor ancak alakası yok çok gittik biz sadece bir kez dustu oda 1-4 2 grade idi tamamen şans işi Bol şanslarkarakatsu demiş ki:party ve seviye ile alakası vardır diye düşünüyorum çünkü tek başıma 1-4 party 1. seviyeyi rahat yapıyorum.. bu kadar kolay nova vermezler heralde... 1-8 party 4 . seviyeden yapacağın kolleksiyonun zahmeti çok başka çünkü..
yok değil forgotten world deki son uniquePride demiş ki:Serenes dediğiniz 18Lwlık moblar mı?