Ploutos demiş ki:
- Resim Silinmiş.​

Görevin Özellikleri
ÖDÜL :1 ile 9 Degree arası Seal Of Sun weapon verir.

Görevin Özellikleri
ÖDÜL :1 ile 10 Degree arası Seal Of MOON weapon verir.

Görevin Özellikleri
ÖDÜL :1 ile 11 Degree arası Seal Of Nova weapon verir.
[Yazıyor ama büyük ihtimalle A veya B grade Egypt Weapons alacağız Kesin bi bilgim yok ]

KESECEĞİNİZ MOB :Sereness - Treasure Box Monster
- Resim Silinmiş.​
1 ile 10 veya 1 ile 11 arası değil. Bir adet 10 degree ve bir adet 11 degree..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
gözümün önünde stall açtın adam 999m ye + 999m çekti snn stalından adama ß Grade Sox weaponunu vermedin Marsta Kime sorsan snn içn aynı şeyi diyo ztn bide inkar mı ediyosun

zuahah sn kimsin ki seni çağarsınlar. Geçen gün 1 gün boyunca snn hakkında global attılar yine çalmışsın birinden bişeyler

blablablabla... sen kimsin ki benimle muhatap oluyorsun 8) tamam biliyorum çekemiyorsun tahmin ettim seni. daha fazla asılsız konuşma ve konumu kirletme. al bu da senin için.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
arkadaşlar anladığımı yazıyorum yanlışım varsa düzeltin. 101-110 dimension hollerinde 1-4 party ve 1-8 partyler için olanı var bu bunların 1'den 4 ' e kadar seviyeleri var. zannediyorum ki 4. seviyelerindeki uniqlerden B grade nova düşüyor ki topicte gösterilen dark stafın konusunda 4* dan düştüğünü yazıyor. collection talisman görevinden de sanıyorum A grade veya düz nova item verilecek gibi...

şimdi size iki soru ;
1-bu görev tamamlanınca aynı görevi tekrar alabilecekmiyiz?
2-diyelimki 1-4 party 1.seviyeden collection talisman düşüdünüz. 8 kartı tamamlamak için aynı party ve seviden devam mı etmek gerekir yoksa atıyorum 1-8 party 2. seviyeden girsek de o kolleksiyondan düşer mi? net cevap verebilirseniz sevinirim.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
1) hayır.
2) 101-110 aralığında girip topladığın her talisman işini görecektir party ile alakası yok.

party ve seviye ile alakası vardır diye düşünüyorum çünkü tek başıma 1-4 party 1. seviyeyi rahat yapıyorum.. bu kadar kolay nova vermezler heralde... 1-8 party 4 . seviyeden yapacağın kolleksiyonun zahmeti çok başka çünkü..

GNR

rank8
karakatsu demiş ki:
party ve seviye ile alakası vardır diye düşünüyorum çünkü tek başıma 1-4 party 1. seviyeyi rahat yapıyorum.. bu kadar kolay nova vermezler heralde... 1-8 party 4 . seviyeden yapacağın kolleksiyonun zahmeti çok başka çünkü..
toplamda 8 kart olması ve 8 farklı seviye olması belki sana oyle düşündüyor ancak alakası yok çok gittik biz sadece bir kez dustu oda 1-4 2 grade idi tamamen şans işi Bol şanslar

Yukarı Alt