Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
MidyeLimon demiş ki:
Okan abi ne zaman açıklama yapacak?
Niye sattı çok merak ediyorum.
Para :buddha:

okan abinin açıklama yapcağıı sanmıyorum ama yaparsa ''Hakkınızı helal edin'' tarzı şeyler yazacaktır :byes:

qUatRoom_ demiş ki:
ama abim aramızdan gitme seni hep bizimle görmek istiyoruz :((
Katılıyorum Okan habi hep bizimle kal. Dünya'nın en iyi silkroad forum unu yetim bırakıp gitme! Gamebayi, ne kadar büyük bir hata yaptığının farkında mı?
Sittenin üye sayısı %40 düşecektir. Extraloob artık Gameloob oldu:( :( :( :( :!!&%&! sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1

Okan abiye kızıyorum gitti diye ama adam gerçekten haklı. Kaç yıldır bu siteyle uğraştı çok yıprandı harbiden. Leetnock madem aldınız siteyi bi kendinizi tanıtın kimsiniz nesiniz?

Whisk demiş ki:
Okan abiye kızıyorum gitti diye ama adam gerçekten haklı. Kaç yıldır bu siteyle uğraştı çok yıprandı harbiden. Leetnock madem aldınız siteyi bi kendinizi tanıtın kimsiniz nesiniz?
tanımıyorsan o senin sorunun hacım

invaders

Bilgiliyim
bakeba demiş ki:
qUatRoom_ demiş ki:
ama abim aramızdan gitme seni hep bizimle görmek istiyoruz :((
Katılıyorum Okan habi hep bizimle kal. Dünya'nın en iyi silkroad forum unu yetim bırakıp gitme! Gamebayi, ne kadar büyük bir hata yaptığının farkında mı?
Sittenin üye sayısı %40 düşecektir. Extraloob artık Gameloob oldu:( :( :( :( :!!&%&! sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1
üye sayısının ne olucagı seni ilgilendirmez bu sonuçda gamebayi nin kararı bunları hesaplayıp bir planlama yapmışlardır :beer:

WeAreHero demiş ki:
Whisk demiş ki:
tanımıyorsan o senin sorunun hacım
Nasıl saçma bi cevap bu. 2007 yılından beri sitedemiyim ki? Allah Allah. daral:

A

Anonymous

Guest
Gerçekten hayatta aklıma gelecek en şoy bu olsa gerek evime mutlu mesut gelip hergün gezdiğim foruma girdiğimde çok şok oldum daral:

Yeni yönetime başarılar inş sizde okan abi kadar başarılır olabilirsiniz

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt