![]() |
haklı oldukları için miGuathema demiş ki:burda yanlış işler yapıp senin sayende buraya dönerlerse ortam değişir benden söylemesi![]()
Söyleyeceklerini düşünmüyorsun herhalde.xFactoria demiş ki:Kaç paraya aldınız merak ettim.
Dakika 1 gol 1 haklı olsalardı burada olurlardı.WeAreHero demiş ki:haklı oldukları için miGuathema demiş ki:burda yanlış işler yapıp senin sayende buraya dönerlerse ortam değişir benden söylemesi![]()
gecelik 200.000$' dan hesap et işte şehrazattan bile pahalı bu sitexFactoria demiş ki:Kaç paraya aldınız merak ettim.
+1WoozyBici demiş ki:gecelik 200.000$' dan hesap et işte şehrazattan bile pahalı bu sitexFactoria demiş ki:Kaç paraya aldınız merak ettim.![]()
it ürüyecek ama inşallah kervanda yürüyecek !NiNCaSu demiş ki:Dakika 1 gol 1 haklı olsalardı burada olurlardı.WeAreHero demiş ki:haklı oldukları için miGuathema demiş ki:burda yanlış işler yapıp senin sayende buraya dönerlerse ortam değişir benden söylemesi![]()
@Guathema arkandayız dostum![]()
psoğru söze can feda.
+CanovaWhisk demiş ki:Okan abi ne zaman bir açıklama yapacak???
yok it sıfatına laik oldukları içinWeAreHero demiş ki:haklı oldukları için miGuathema demiş ki:burda yanlış işler yapıp senin sayende buraya dönerlerse ortam değişir benden söylemesi![]()