Whisk demiş ki:Majestic demiş ki:*Ama tek kelimem var eğer extraloob nicki bu saatten sonra burada yoksa bende yokum. :) Burada olmaya devam ederse bizde devam ederiz.
Whisk demiş ki:Majestic demiş ki:*Ama tek kelimem var eğer extraloob nicki bu saatten sonra burada yoksa bende yokum. :) Burada olmaya devam ederse bizde devam ederiz.
Whisk demiş ki:Okan abinin Nisan'da yapacağı çok önemli şey buymuş galiba :/
mavii demiş ki:Beyler 1 Nisan Yaklaşıyor demedi demeyin hahahahha![]()
hmzsnmz demiş ki:Wax Whine demiş ki:Evet extradan bir topic beklemekteyimQuensis demiş ki:Hayırlı olsun her iki taraf için de.
ps:önyargılı davranmamak lazım. :)
Hayır bu sadece bir parçasıymış artçı sürprizmiş, devamı var yani...Whisk demiş ki:Okan abinin Nisan'da yapacağı çok önemli şey buymuş galiba :/
mavii demiş ki:extraloob nicki niye olmasınki yada niye gidecek diye bir düşünce var? cihanında öyle bişey yapacağını sanmam. Cihan konuşşsana bro araplar ayakanmaya başladı devrim yakındır![]()
EmmaW. demiş ki:Büyü bozuldu..
Geçmişi pek açmak istemesem de belirtmem gereken bir nokta var. Benim extraloob dan atılmadım, kendi isteğim ile bırakmıştım.AlessandraA demiş ki:Hala okan bey diyorsun ya helal olsun.Bu adam nicklerini hastalıklıinsan yapmadımı,siteden kovulmadınızmı yuh ya ben birşey demiyorum gerçekten
Sakin olsana biraz. İsteyen istediği yorumu yaparmavii demiş ki:salak salak şeyler yazma üyeliğini yeni açmışın bide postalamayım geldiğin yereVipGarden demiş ki:Extraloob kendi kendini bitirdi :)