![]() |
Sevin o zaman bize aldırmaKitty demiş ki:Melodram yapmayalım -.- gayet de sevindirici bi haber
Kafalarda yanlış bir düşünce oluştu anladığım kadarıyla.ghost12 demiş ki:Aynen,hiç böyle bir son beklemiyordukNiNCaSu demiş ki:Şimdiden bir soğukluk oluştu içimde...![]()
+NinInfinity demiş ki:+infiWax Whine demiş ki:Evet extradan bir topic beklemekteyimQuensis demiş ki:Hayırlı olsun her iki taraf için de.
ps:önyargılı davranmamak lazım. :)
@Leetnock senle ilgili problem değil hocam yanlış anlama aramıza hoşgeldin.Mopneet demiş ki:Kafalarda yanlış bir düşünce oluştu anladığım kadarıyla.ghost12 demiş ki:Aynen,hiç böyle bir son beklemiyordukNiNCaSu demiş ki:Şimdiden bir soğukluk oluştu içimde...![]()
Şahsen bunun bir son değil yeniden bir başlangıç, doğuş olduğunu düşünüyorum.
Tabiiki çok şaşırdık, kafamız karıştı lakin ne extra'nın siteyi bırakıp gideceğini, ne de Leet'in eski ortamı bozacağını düşünüyorum. Her işte bir hayır vardır demiş atalarımız. ^^

Majestic demiş ki:*Ama tek kelimem var eğer extraloob nicki bu saatten sonra burada yoksa bende yokum. :)
+Add.Majestic demiş ki:Hoşgeldin Cihan, hayırlı olsun her iki taraf içinde.
Profesyonel olun, insanlar satılmıyor burada, arkadaşlıkta satılmıyor site devredilmiş gibi bir şey olmuş Okan hacı bir açıklama yapar.
*Ama tek kelimem var eğer extraloob nicki bu saatten sonra burada yoksa bende yokum. :) Burada olmaya devam ederse bizde devam ederiz.
ben de bundan bahsediyorum Halil abi'mMajestic demiş ki:Hoşgeldin Cihan, hayırlı olsun her iki taraf içinde.
Profesyonel olun, insanlar satılmıyor burada, arkadaşlıkta satılmıyor site devredilmiş gibi bir şey olmuş Okan hacı bir açıklama yapar.
*Ama tek kelimem var eğer extraloob nicki bu saatten sonra burada yoksa bende yokum. :)
Majestic demiş ki:*Ama tek kelimem var eğer extraloob nicki bu saatten sonra burada yoksa bende yokum. :) Burada olmaya devam ederse bizde devam ederiz.
+AvaInfinity demiş ki:+infiWax Whine demiş ki:Evet extradan bir topic beklemekteyimQuensis demiş ki:Hayırlı olsun her iki taraf için de.
Majestic demiş ki:*Ama tek kelimem var eğer extraloob nicki bu saatten sonra burada yoksa bende yokum. :) Burada olmaya devam ederse bizde devam ederiz.
Whisk demiş ki:Majestic demiş ki:*Ama tek kelimem var eğer extraloob nicki bu saatten sonra burada yoksa bende yokum. :) Burada olmaya devam ederse bizde devam ederiz.
Wax Whine demiş ki:Evet extradan bir topic beklemekteyimQuensis demiş ki:Hayırlı olsun her iki taraf için de.
Spare demiş ki:Majestic demiş ki:*Ama tek kelimem var eğer extraloob nicki bu saatten sonra burada yoksa bende yokum. :) Burada olmaya devam ederse bizde devam ederiz.